Primul concasor Anaconda J12 vandut de UTILBEN in Romania

Publicat de UTILBEN01/04/2023

concasor, concasoare, concasor nou, concasor Anaconda, concasoare noi, utilaje pentru cariere

Utilben a vandut primul concasor Anaconda J12 in Romania. Aflati totul despre acest concasor puternic si despre fabricantul irlandez.

Prima vânzare a concasorului Anaconda J12 în România a fost realizată de UTILBEN și reprezintă o premieră absolută.

Această realizare este impresionantă deoarece Anaconda este un brand recunoscut la nivel global, specializat în producerea de utilaje fiabile și durabile, ceea ce îi conferă o reputație excelentă în domeniu.

Anaconda Equipment este un producător de concasoare puternice și rezistente. Acestea sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Compania își concentrează filosofia de business în a face munca utilizatorului cât mai ușoară cu putință, prin aplicarea unor soluții de eficientizare și de creștere a productivității.

concasor

Un concasor nou de excepție

Această abordare se reflectă în produsele companiei, precum concasorul cu fălci Anaconda J12, care a fost creat pentru cele mai dure aplicații, unde se este nevoie de forță și rezistență. Cu un sistem hidraulic impresionant, acest concasor ajunge la niveluri superioare de productivitate în cariere, reciclare și construcții. Buncărul său oferă o capacitate de alimentare de 6,5 metri cubi și e dotat cu vibrații pentru a crește viteza de lucru.

De asemenea, Anaconda J12 se diferențiază de concurență prin dimensiunile reduse, timpul mic de instalare și comenzile intuitive. Aceste aspecte îl fac ușor de transportat și ideal pentru sarcinile de concasare. Această abordare eficientă și practică se reflectă în întreg portofoliul de produse al companiei, care se remarcă prin robustețe, durabilitate și performanță în cele mai grele condiții de lucru.

Caracteristicile tehnice ale unui concasor Anaconda J12:

  • Motor Cummins Stage V, de 385 CP
  • Capacitate de sfărâmare de 400 de tone pe oră
  • Buncăr de alimentare de 1.100 mm x 700 mm 
  • Greutate proprie de 45,35 tone

concasoare

Gama de concasoare noi Anaconda sunt susținute de o rețea globală de suport și sunt distribuite la nivel mondial. Un exemplu clar al acestui avantaj este că, după ce cumpărați un concasor nou Anaconda, un specialist al fabricii din Irlanda va veni în România pentru a instrui personalul dumneavoastră cu privire la utilizarea utilajului. Acesta va fi pregătit să răspundă la orice întrebare și să vă învețe cum să utilizați concasorul în mod corect.

Performanța excelentă a concasoarelor Anaconda este recunoscută de clienți din întreaga lume, iar rețeaua globală de distribuție este o dovadă în plus a calității produselor. Concasoarele Anaconda sunt comercializate în piețe din America, Australia, Europa și recent, Orientul Mijlociu. Compania a primit numeroase premii pentru expertiza și profesionalismul său.

concasor nou

Lista avantajelor oferite de utilajele Anaconda este foarte lungă, dar pentru a afla mai multe despre aceste produse excepționale, vă invităm să vizitați site-ul www.utilben.ro sau să contactați un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )