campaign-notification campaign-notification

5 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa cumperi un buldoexcavator

Publicat de UTILBEN13/12/2018

Ce trebuie să știi înainte să achiziționezi un buldoexcavator? Exista întotdeauna o diferență între nevoia și dorința de a achiziționa un buldoexcavator.

 

5 întrebări pe care să ți le pui înainte să cumperi un buldoexcavator

1. Chiar am nevoie de un buldoexcavator?

Există întotdeauna o diferență între nevoia și dorința de a achiziționa un buldoexcavator. Nevoia de a-ți cumpăra un astfel de utilaj depinde de domeniul tău de activitate. De exemplu, dacă ești un antreprenor care trebuie să execute lucrări de amenajare pe timpul verii, un buldoexcavator este o investiție înțeleaptă. Un astfel de utilaj este o soluție viabilă și pe timpul iernii, pentru deszăpezirea drumurilor.

Dacă ai de gând să faci lucrări de excavare sau de deplasare a cantităților mari de materiale, buldoexcavatorul este alegerea corectă, datorită dimensiunilor sale și a puterii pe care o are. Însă, dacă vei folosi acest utilaj doar 6 luni pe an, nu te sfătuim să te mai gândești.

 

2. Care este cea mai bună marcă de buldoexcavatoare? 

Este greu să te decizi asupra unui singur model, când toate buldoexcavatoarele arată atât de bine în pozele de prezentare. Dar, este bine de știut că marca utilajului trebuie aleasă în funcție de munca pe care trebuie să o faci. Trebuie să știi exact ce ai de făcut și care sunt cerințele tehnice ale buldoexcavatorului pentru a executa genul respectiv de muncă.

  • Ai nevoie de roți egale sau inegale?
  • Vei lucra mai mult cu brațul de excavare sau cupa de încărcare?
  • Cupa de încărcare să fie standard sau multifuncțională? 
  • Câte ore pe zi vei lucra, în medie, cu buldoexcavatorul? 

Asigură-te că buldoexcavatorul are suficientă putere pentru a duce orice sarcină la bun sfârșit. Majoritatea buldoexcavatoarelor au între 90 și 100 de cai putere, dar sunt suficiente modele care depășesc aceste valori. Tipul și capacitatea cupei sunt, de asemenea, importante. O cupă multifuncțională de încărcare te ajută să devii mai productiv. Capacitatea este cuprinsă între 0,9 și 1,3 metri cubi.

Este greu de stabilit cu exactitate un top al celor mai bune excavatoare, așa că vi le prezentăm pe cele mai vândute:

 

  1. Buldoexcavatoare JCB
  2. Buldoexcavatoare Caterpilar
  3. Buldoexcavatoare Komatsu
  4. Buldoexcavatoare Volvo
  5. Buldoexcavatoare Terex
  6. Buldoexcavatoare Case
  7. Buldoexcavatoare New Holland

 

Recomandarea UTILBEN este să alegeți un buldoexcavator dacă vreți putere și versatilitate. Pe www.utilben.ro, veți găsi o gamă variată de mărci și modele de buldoexcavatoare. Dacă nu știți exact ce model vă trebuie, ne puteți suna la 0733.040.000 și specialiștii noștri vă vor oferi cele mai bune recomandări.


3. Buldoexcavator nou vs second-hand?

Trebuie să luați în considerare mai mulți factori, pe lângă prețul buldoexcavatorului. Utilajele second-hand sunt mai ieftine, dar buldoexcavatoarele noi au avantajul evident al componentelor noi și al garanției.

UTILBEN rezolvă această problemă și îți oferă garanție chiar și la utilajele second-hand achiziționate. Nu mai trebuie să alegi între un utilaj nou și unul la mâna a doua doar pe baza prețului. Un utilaj nou este într-adevăr scump, dar nu vei avea probleme în ceea ce privește funcționarea. Un utilaj second-hand este ieftin, dar poate avea defecțiuni ascunse.

UTILBEN verifică tehnic toate utilajele second-hand înainte ca acestea să ajungă la client. Vrem ca tu să rămâi clientul nostru minimum 20 de ani de acum înainte. Pentru asta, îți oferim servicii de top, între care asistență service permanentă. Iar, dacă banii sunt un impediment, îți oferim servicii de finanțare și leasing pentru utilajele second-hand care nu depășesc 10 ani vechime.

 

4. Ce accesorii am nevoie la buldoexcavator ?

Buldoexcavatorul poate fi echipat cu o mulțime de accesorii, pentru a fi cu adevărat multifuncțional și pentru a-i crește valoarea. Printre acestea, se numără:  furci frontale, cupe, picoane buldoexcavator, echipamente hidraulice.

UTILBEN îți pune la dispoziție toate atașamentele pe care le poți monta pe un buldoexcavator. Scopul nostru este să îți oferim o soluție pentru orice gen de problemă poți întâmpina. Pe www.utilben.ro, găsești accesoriile care îți vor face munca mai ușoară și mai rapidă.

5. Cât costă un buldoexcavator?

Majoritatea clienților caută un buldoexcavator fiabil, care să arate bine și care să nu fie prea scump. Dar, e clar pentru toată lumea, un utilaj bun nu e niciodată ieftin. Așadar, fie investești mai mulți bani în momentul achiziției și eviți bătăile ulterioare de cap, fie plătești mai puțin la cumpărare, dar îți asumi cheltuielile de reparații.
Prețul unui buldoexcavator diferă în funcție de brand și model, așa că tabelul următor cuprinde o medie a prețurilor, în funcție de vechime.
 
Vechime (ani)    
Preț mediu (euro)
1 an 65.000 €
2 ani 59.000 €
3 ani 53.000 €
4 ani 49.000 €
5 ani 45.000 €

 

De ce majoritatea clienților de utilaje aleg UTILBEN?

  • Suntem prompți. Răspundem la solicitările clienților de 10 ori mai repede decât o face concurența.
  • Avem cea mai variată gamă de utilaje disponibile la vânzare în România.
  • Oferim finanțare pentru utilajele noi și second-hand și servicii de buy-back.
  • Primești consultanță pentru accesarea fondurilor europene.
  • UTILBEN înseamnă garanție pe satisfacție! Toate utilajele vândute de noi sunt în stare bună de funcționare. Prin contract.

 

 

UTILBEN are peste:

  • 14 ani de experiență cu utilaje
  • 500 de furnizori de încredere
  • 1.500 de clienți mulțumiți

 

UTILBEN se ocupă de întreg procesul de achiziție. Oferim consultanță în alegerea utilajului potrivit, te ajutăm să obții cea mai bună finanțare, ne asigurăm că utilajul provine de la un furnizor de încredere. În plus, utilajul este verificat și pregătit de lucru și ți-l vom livra în maximum 10 zile lucrătoare, direct la sediu tău.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )