Buldoexcavator jcb 1cx second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:JCB
Model:1CX
An:2008
Nr. Referinta:#117200
Ore:3000 h
Putere:50 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Buldoexcavator JCB 1CX Second Hand
Specificatii tehniceProducător motor Perkins
4 cilindri Tip de motor 404D-22 Putere motor 37,5 kWDotari Cupa incarcare standard Cupa excavare
Cabina deschisa
Lumini de lucru Marcat CE

Buldoexcavator JCB 1CX Second Hand 

Pret furnizor extern 19,600 €
Servicii Utilben 800 €
Transport aprox pana la Cluj 1,000 €
Pret Total cu Transport Inclus 21,400 €
Optional
Garantie 600 €
Service 400 €
Pret Total + Servicii + Transport Inclus 22,400 €
*pretul nu include transportul,
 Avantajele de a cumpara de la UTILBEN: - Preturi scazute la utilajele second hand in comparatie cu cele noi. - Posibilitate de facturare externa (TVA = 0). - Flexibilitate - Putem aduce la comanda orice tip de utilaj. Lucram cu foarte multi furnizori, acoperim o gama larga de produse. - Servicii Complete - Ne ocupam de toata partea de documente, transport, livram direct la sediul dvs. din Romania. - Inspectia Utilajelor - Organizam vizite in parcurile de utilaje pentru inspectie tehnica si vizuala, inainte de achizitie. - Garantia Calitatii - Toate utilajele sunt verificate de catre echipa noastra de mecanici profesionisti inainte de livrare. - Solutii de finantare prin Credit sau Leasing. - Livram piese pentru toate utilajele vandute.
 

Parerea noastra despre buldoexcavatorul JCB 1CX

Buldoexcavatoarele JCB sunt echipate cu echipamente inovatoare in ceea ce priveste performanta, confortul, siguranta si eficienta.

Producatorul JCB este numarul unu mondial in manufacturarea de buldoexcavatoare. Oferta de utilaje acopera toate marimile, modele perfect manevrabile datorita virajului diferential si modele mai mari ce ofera productivitate fara compromis.

Toate aceste avantaje ne indeamna sa va recomandam achizitia de buldoexcavatoare JCB noi si second hand cu plata integrala sau leasing.