Buldoexcavator jcb 3cx-compact second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:JCB
Model:3CX Compact
An:2015
Nr. Referinta:#120466
Ore:100 h
Putere:72 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

Buldoexcavator JCB 3CX Compact Second Hand
Marca: JCB.
Model: 3CX Compact.
SPECIFICATII TEHNICE
4x4x4
Putere motor 72 CP
Greutate 6250 kg
DOTARI
Cupa standard Cupla hidraulica rapida fata Cupla hidraulica manuala spate Scaun pneumatic Cupa excavare Control josystick Lumini de lucru
Pret furnizor extern 46,850 €
Servicii Utilben 1,900 €
Transport aprox pana la Cluj 1,550 €
Pret Total cu Transport Inclus 50,300 €
Optional
Garantie 1,400 €
Service 950 €
Pret Total + Servicii + Transport Inclus 52,650 €
Video Comparativ Buldoexcavatoare JCB
Avantajele de a cumpara de la UTILBEN: - Preturi scazute la utilajele second hand in comparatie cu cele noi. - Posibilitate de facturare externa (TVA = 0). - Flexibilitate - Putem aduce la comanda orice tip de utilaj. Lucram cu foarte multi furnizori, acoperim o gama larga de produse. - Servicii Complete - Ne ocupam de toata partea de documente, transport, livram direct la sediul dvs. din Romania. - Inspectia Utilajelor - Organizam vizite in parcurile de utilaje pentru inspectie tehnica si vizuala, inainte de achizitie. - Garantia Calitatii - Toate utilajele sunt verificate de catre echipa noastra de mecanici profesionisti inainte de livrare. - Solutii de finantare prin Credit sau Leasing. - Livram piese pentru toate utilajele vandute.  

Parerea noastra despre buldoexcavatorul JCB 3CX Compact

Buldoexcavatoarele JCB sunt echipate cu echipamente inovatoare in ceea ce priveste performanta, confortul, siguranta si eficienta.

Producatorul JCB este numarul unu mondial in manufacturarea de buldoexcavatoare. Oferta de utilaje acopera toate marimile, modele perfect manevrabile datorita virajului diferential si modele mai mari ce ofera productivitate fara compromis.

Toate aceste avantaje ne indeamna sa va recomandam achizitia de buldoexcavatoare JCB noi si second hand cu plata integrala sau leasing.