Buldoexcavator jcb 3cx din 2014 demo

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:JCB
Model:3CX Eco
An:2014
Nr. Referinta:#092187
Ore:845 h
Putere:91 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

Buldoexcavator JCB 3CX din 2014  Demo
Marca: JCB.
Model: 3CX Eco.
Ore: 845.
SPECIFICATII TEHNICE
4x4
Putere 68 Kw/ 91 CP Motor JCB Turbo Tier 4 4 cilindri Diesel
Viteza: 40km/h. Adancime excavare: 5460 mm Intindere maxima brat: 6520 mm Inaltime cu bratul pliat: 3610 mm
Cabina ROPS/FOPS Marcat CE
DOTARI
Cupa excavare
Furci
Cupa multifunctionala 6 in 1 Instalatie hidraulica pentru picon Anvelope 90 % bune
Utilaj in perfecta stare de functionare!
Istoria buldoexcavatoarelor In 1880, Daniel P. Eells a organizat o intalnire importanta  cu membrii familiei sale si cu prietenii cu intentia de a forma o companie. Bucy Foundry Manufacturing Company, o companie specializata in echipamente de cale ferata. Ei au lansat cu doi ani mai tarziu, un buldoexcavator pe aburi. Din acel moment Bucyrus se specializeza pe acest domeniu ajungand intr-un mod rapid lider. In doi ani, compania a vandut 171 de buldoexcavatoare, 24 au fost folosite pentru a imbunatati portul din New York, Canalul din Chicago si Canalul Panama, unul dintre cele mai importante constructii civile ale secolului XX. In 1908, presedintele Roosevelt a mers pe un Bucyrus frontal in calatoria sa de control al canalului. Primul model de buldoexcavator In anul 1911, Bucyrus a devenit o companie publica. In anii ’30 compania incepe primii pasi pentru o expansiune internationala. In timpul acestui deceniu o linie de produse a fost extinsa de buldoexcavatoare, foraje si tractoare au fost fabricate si lansate. In 1939 productia a crescut cu 50% între 1942 si 1945. Echipamentele au fost folosite pentru al II-lea Razboi Mondial, permitand societatii sa-si extinda in continuare linia produselor sale. Impactul celui ce-al doilea razboi mondial. In 1946 Bucyrus a investit 2 milioane dolari intr-un program prin care capacitatea fabricilor sale a crescut. In plus, au cumparat mai multe companii care s-au specializat in incarcari hidraulice, buldoexcavatoare, macarale.

Parerea noastra despre buldoexcavatorul JCB 3CX Eco

Buldoexcavatoarele JCB sunt echipate cu echipamente inovatoare in ceea ce priveste performanta, confortul, siguranta si eficienta.

Producatorul JCB este numarul unu mondial in manufacturarea de buldoexcavatoare. Oferta de utilaje acopera toate marimile, modele perfect manevrabile datorita virajului diferential si modele mai mari ce ofera productivitate fara compromis.

Toate aceste avantaje ne indeamna sa va recomandam achizitia de buldoexcavatoare JCB noi si second hand cu plata integrala sau leasing.