Buldoexcavator jcb second hand 3cx

35,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:JCB
Model:3CX Sitemaster
An:2007
Nr. Referinta:#096333
Ore:5810 h
Putere:92 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

Specificatii tehnice Buldoexcavator JCB 3CX 
4x4
Putere 92 CP
Powershift
Motor JCB Turbo
4 cilindri Diesel
Viteza: 40km/h.
Dotari:
Cupa multifunctionala 6 in 1
Furci
Brat telescopic
Instalatie hidraulica pt picon
Cupa excavare
Anvelope fontale 80% bune
Anvelope spate   20% bune


Istoria buldoexcavatoarelor

In 1880, Daniel P. Eells a organizat o intalnire importanta  cu membrii familiei sale si cu prietenii cu intentia de a forma o companie. Bucy Foundry Manufacturing Company, o companie specializata in echipamente de cale ferata. Ei au lansat cu doi ani mai tarziu, un buldoexcavator pe aburi. Din acel moment Bucyrus se specializeza pe acest domeniu ajungand intr-un mod rapid lider. In doi ani, compania a vandut 171 de buldoexcavatoare, 24 au fost folosite pentru a imbunatati portul din New York, Canalul din Chicago si Canalul Panama, unul dintre cele mai importante constructii civile ale secolului XX. In 1908, presedintele Roosevelt a mers pe un Bucyrus frontal in calatoria sa de control al canalului.

Primul model de buldoexcavator In anul 1911, Bucyrus a devenit o companie publica. In anii ’30 compania incepe primii pasi pentru o expansiune internationala. In timpul acestui deceniu o linie de produse a fost extinsa de buldoexcavatoare, foraje si tractoare au fost fabricate si lansate. In 1939 productia a crescut cu 50% între 1942 si 1945. Echipamentele au fost folosite pentru al II-lea Razboi Mondial, permitand societatii sa-si extinda in continuare linia produselor sale.

Impactul celui ce-al doilea razboi mondial. In 1946 Bucyrus a investit 2 milioane dolari intr-un program prin care capacitatea fabricilor sale a crescut. In plus, au cumparat mai multe companii care s-au specializat in incarcari hidraulice, buldoexcavatoare, macarale.

Parerea noastra despre buldoexcavatorul JCB 3CX Sitemaster

Buldoexcavatoarele JCB sunt echipate cu echipamente inovatoare in ceea ce priveste performanta, confortul, siguranta si eficienta.

Producatorul JCB este numarul unu mondial in manufacturarea de buldoexcavatoare. Oferta de utilaje acopera toate marimile, modele perfect manevrabile datorita virajului diferential si modele mai mari ce ofera productivitate fara compromis.

Toate aceste avantaje ne indeamna sa va recomandam achizitia de buldoexcavatoare JCB noi si second hand cu plata integrala sau leasing.