Buldozer caterpillar d5g de vanzare

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:CATERPILLAR
Model:D5G
An:2007
Nr. Referinta:#100613
Ore:2900 h
Putere:90 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

 Buldozer Caterpillar D5G de vanzare
SPECIFICATII TEHNICE
Putere 90 CP @ 2200 rpm Motor Caterpillar
4 cilindri Model 3046T Capacitate rezervor 187 L Viteza maxima 9 km/h Presiune sol 29.7 kPa
Latime senile 66 cm Cale rulare ~ 70% buna
Placute 90% bune
DOTARI
Lama frontala Latime lama 3254 mm
Inaltime lama 1028 mm Aer conditionat
Functie hidraulica suplimentara
Valva pentru scarificator

Buldozer Caterpillar 

 
Pret Total cu Transport Inclus: 59,100 €
 

Avantaje:

  • Principalul avantaj la Buldozerele Caterpillar de vanzare este productivitatea. Cei de la CAT si-au propus sa produca cele mai efciente buldozere. Astfel achizitionand un buldozer Caterpillar nou sau second hand veti impinge cel mai mult material intr-o ora.
  • Procesele curente de mutarea materialului si de nivelare  sunt procese cu activitati intensive si depind de abilitatea personalului si de instrumente.  Sistemele  de ghidare AccuGrade Laser si GPS sunt un avantaj important care ajuta operatorii sa lucreze conform modelului,  si reducand costurile materiale.
  • Caterpillar ofera constructorilor ce utilizeaza budozere de mare randament cea mai larga gama de aparate de control si sisteme de dirijare automata. Sistemele 2D montate pe buldozere de vanzare sunt destinate activitatilor de volum ce presupun saparea, lucrari de elevatie sau in panta. Sistemele 3D montate pe buldozerele noi si second hand sunt usor de utilizat, robuste, flexibile, permitand utilizarea lor pentru numeroase aplicatii si  mai ales, sunt complet scalabile. Sistemul AccuGrade™ este conceput si integrat in utilaj si la nivelul sistemelor hidraulice cu scopul de a crea un modul de comanda ce permite operatorilor sa lucreze cu precizie maxima.