Cilindri compactori bomag bw 174 ad second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:BOMAG
Model:BW 174 AD
An:2000
Nr. Referinta:#003587
Ore:7924 h
Putere:78 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

CILINDRU COMPACTOR Bomag BW 174 AD 
Distribuitor de fer (umplut) 2000 kg Tipul tăvălugului    Tavalug vibrant cu doua role Marcat CE    Da Cabina închisa Motor 4 cilindrii. Cummins 4B3.3-C diesel, 58 kW / 78 CP. Latime de lucru 1.680 mm. Oglinzi Schemel, 5 moduri selectabile de direcţie, viteză automată. Sistem de masurare a compactarii Preselectare de performanţă de compresie, frecvenţa şi amplitudinea reglabile manual si automat. Viteza de control al vitezei de transmisie automată. Sistem aspersoara apa Scaunul şoferului, înclinarea / alunecare. Sistem Taiere Margini Curat si incgrijit Verificat Stare buna de functionare Cilindri Compactori Bomag BW 174 AD  second hand dublu tandem
Vanzare: Cilindri Compactori Bomag BW 174 AD second hand
Pret: [v]

Parerea noastra despre cilindrul compactor lis BOMAG BW 174 AD

Cilindrii compactori Bomag vin in diferite forme si dimensiuni pentru orice aplicatie. De la compactori manuali pana la compactor lis, mic, pneumatic sau cu picior de oaie, Bomag ofera calitatea si robustetea necesara pentru a asigura rezultatul dorit. Operatorul utilajului se bucura de confort si productivitate maxima.

Cilindrii compactori Bomag sunt folositi in aplicatii de asfaltare si nivelare. Ideali pentru munca de reparare sau constructii noi in proiecte precum piste de biciclete, parcari, terenuri sportive, trotuare, deseuri ecologice sau compactarea imbinarilor in constructia de cai rutiere.

UTILBEN recomanda cilindri compactori BOMAG second hand si noi cu plata integrala sau leasing.