Cilindru compactor lis second hand bomag bw 174

100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:BOMAG
Model:BW 174 AD
An:2005
Nr. Referinta:#022154
Ore:5660 h
Putere:78 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

CILINDRU COMPACTOR Lis Bomag BW 174 AD 
  SPECIFICATII TEHNICE Motor 4 cilindrii. Cummins 4B3.3-C diesel, Latime de lucru 1.680 mm. ROPS-cabine cu incalzire Sistem Dubla Conducere fata + spate Latime tambur 1.680 mm 5 moduri virare ASFALT-MANAGER sistem de masurare a compactari Sistem Dubla Vibrare si Dubla compactare Frecvenţe şi  amplitudini reglabile manual si automatic Imprastietor Bomag BS 180 Taietor de margini 5 moduri selectabile de direcţie, Sistem de masurare a compactarii Viteza de control al vitezei de transmisie automată. Sistem aspersoara apa Sistem Taiere Margini Stare buna de functionare   Vinzare: Cilindru Compactor Lis Second Hand Bomag BW 174
Pret: [v]

Parerea noastra despre cilindrul compactor lis BOMAG BW 174 AD

Cilindrii compactori Bomag vin in diferite forme si dimensiuni pentru orice aplicatie. De la compactori manuali pana la compactor lis, mic, pneumatic sau cu picior de oaie, Bomag ofera calitatea si robustetea necesara pentru a asigura rezultatul dorit. Operatorul utilajului se bucura de confort si productivitate maxima.

Cilindrii compactori Bomag sunt folositi in aplicatii de asfaltare si nivelare. Ideali pentru munca de reparare sau constructii noi in proiecte precum piste de biciclete, parcari, terenuri sportive, trotuare, deseuri ecologice sau compactarea imbinarilor in constructia de cai rutiere.

UTILBEN recomanda cilindri compactori BOMAG second hand si noi cu plata integrala sau leasing.