Cilindru compactor mixt bw 177 d-4 second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:BOMAG
Model:BW 177 D-4
An:2004
Nr. Referinta:#002839
Ore:1618 h
Putere:106 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

Cilindru compactor Mixt ROTI + TAMBUR BOMAG BW 177 D-4 
Motor: 4 Cilindri Deutz 106CP Greutate Operationala 8,8 tone Tractiune integrala allwheel unitate, ASC-anti-alunecare-control, Vibraţii cu 2 frecvenţe, ROPS-cabină, Spate pneuri cu tracţiune de model, Lăţime Tambur 1686 mm, Culoare originala Cauciucuri 60% bune Accesorii: Sistem Special de masurare a compactarii. Afisaj direct pe bord a gradului de compactare. Revizuit complet Stare perfecata de functionare.   Cilindru compactor Mixt ROTI + TAMBUR BOMAG BW 177 D-4  oferta Pret:[v]  

Parerea noastra despre cilindrul compactor terasier BOMAG BW 177 D-4

Cilindrii compactori Bomag vin in diferite forme si dimensiuni pentru orice aplicatie. De la compactori manuali pana la compactor lis, mic, pneumatic sau cu picior de oaie, Bomag ofera calitatea si robustetea necesara pentru a asigura rezultatul dorit. Operatorul utilajului se bucura de confort si productivitate maxima.

Cilindrii compactori Bomag sunt folositi in aplicatii de asfaltare si nivelare. Ideali pentru munca de reparare sau constructii noi in proiecte precum piste de biciclete, parcari, terenuri sportive, trotuare, deseuri ecologice sau compactarea imbinarilor in constructia de cai rutiere.

UTILBEN recomanda cilindri compactori BOMAG second hand si noi cu plata integrala sau leasing.