Cilindru compactor mixt bw 177 d-4 second hand

N/A Calitate nespecificata

La cerere

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:BOMAG
Ore:1618
Model:BW 177 D-4
Greutate:7.6
An:2004
Putere:106
Nr Referinta:#002839
Cilindru compactor Mixt ROTI + TAMBUR BOMAG BW 177 D-4 
Motor: 4 Cilindri Deutz 106CP Greutate Operationala 8,8 tone Tractiune integrala allwheel unitate, ASC-anti-alunecare-control, Vibraţii cu 2 frecvenţe, ROPS-cabină, Spate pneuri cu tracţiune de model, Lăţime Tambur 1686 mm, Culoare originala Cauciucuri 60% bune Accesorii: Sistem Special de masurare a compactarii. Afisaj direct pe bord a gradului de compactare. Revizuit complet Stare perfecata de functionare.   Cilindru compactor Mixt ROTI + TAMBUR BOMAG BW 177 D-4  oferta Pret:[v]  

Parerea noastra despre cilindrul compactor BOMAG BW 177 D-4

Cilindrii compactori Bomag vin in diferite forme si dimensiuni pentru orice aplicatie. De la compactori manuali pana la compactor lis, mic, pneumatic sau cu picior de oaie, Bomag ofera calitatea si robustetea necesara pentru a asigura rezultatul dorit. Operatorul utilajului se bucura de confort si productivitate maxima.

Cilindrii compactori Bomag sunt folositi in aplicatii de asfaltare si nivelare. Ideali pentru munca de reparare sau constructii noi in proiecte precum piste de biciclete, parcari, terenuri sportive, trotuare, deseuri ecologice sau compactarea imbinarilor in constructia de cai rutiere.

UTILBEN recomanda cilindri compactori BOMAG second hand si noi cu plata integrala sau leasing.