Cilindru compactor nou protec boxer 113 mixt roti cu tambur, ore demonstrative

N/A Calitate nespecificata

La cerere

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Protec
Ore:10
Model:Boxer 113
Greutate:12.7
An:2010
Putere:149
Nr Referinta:#003167
CILINDRU COMPACTOR PROTEC BOXER  Motor diesel Cummins QSB 4.5-C148 6 faruri de lucru Sistem de racire pe apa Oglinzi Ventilatie Sistem control si oprire de urgenta Frane pe axa fata-spate Vitezometru 2 viteze Alarma directie spate 2 frecvente Radio-CD Monitor compactare Cutie de viteze automata Aer conditionat Scaun confortabil Cutie service     Vinzare: Cilindru compactor NOU Protec Boxer 113 Mixt roti cu tambur 13t utilaje PROTEC NOI Pret: [v]

Parerea noastra despre cilindrul compactor Protec Boxer 113

Timp de multi ani, echipa de inginerie a construit o reputatie în sectorul utilajelor de constructii la nivel mondial pentru cilindrii compactare si echipamente pentru pavaje si performantele acestora, competenta si calitate.
Motoarele sistemului de racire mutat de pe spate, chiar în spatele cabinei, iar fluxul de aer proaspat in partea de sus, unde aerul este mai curat si acest design împiedica circulatia aerului cald a motorului în sistemul de racire. Alti producatori cu role au urmat acest model. Ca un al doilea rezultat al acestui design a fost accesibilitatea superba a componenteii hidraulice. În cazul în care operatorul deschide capota, el are toate componentele importante si usor accesibile.

Utilben va pune la dispozitie cilindrii compactori Protect noi sau Second Hand cu plata integrala sau leasing.

Alte cilindri compactori Protec

Sprinter 226Boxer 116