Compresor mobil nou kaeser m13 de vanzare

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:KAESER
Model:M13
Nr. Referinta:#073253
Putere:21 CP
Greutate:- t

Specificatii Tehnice

Compresor Mobil Nou Kaeser M13 De Vanzare

Specificatii tehnice / Dotari

Debit de aer: 1.20 / 1.00 / 0.90 / 0.85 m3/min
Presiune de lucru: 7/10/12/13 bar
Producator motor: Honda
Model motor: GX 630
Putere nominal motor: 21 CP / 15,5kW
Turatie la mers in sarcina: 2500 min-1
Turatie la mers in gol: 2200 min-1
Capacitate rezervor combustibil: 20 l
Greutate neta: 202 kg
Nivel putere sonora: < 97dB (A)
Conexiune aer comprimat: 1 x G1/2
_
Motocompresorul portabil M 13 cu surub de la Kaeser e unul compact. Acesta poate furniza aerul necesar pentru ciocane, taiat sau polizat, scule pneumatice de gaurit, chei cu impact, ciocane rotopercutoare. In plus, compresoarele din aceasta gama pot fi echipate cu un racitor extern pentru aplicatiile speciale care solicita un aer comprimat racit si fara condens.
_
Performantele deosebite ale compresorului sunt mentinute si facute posibile cu ajutorul rezervorului de combustibil generos dimensionat si controlului permanent al aerului livrat, care este precis reglat pentru a asigura consumul real de aer. Aceasta reduce si mai mult consumul de combustibil al acestor echipamente deja eficiente.
_
Motocompresorul portabil M 13 de la Kaeser este echipat cu motor Honda GX 620 pe benzina si o capacitate a rezervorului de 20l. Motocompresorul portabil M 13 cu surub, compact de la Kaeser este echipat cu un panou de comanda intuitiv cu dispunere logica, buton simplu de pornire si demarator electric. Cadrul suport al compresorului, este echipat cu conexiuni fixe pentru: aerul comprimat, alimentare cu energia necesara ventilatorului si purjarea condensului.
_
Aceste compresoare compacte incap chiar si in cele mai mici spatii. Compresorul poate fi ridicat manual datorita celor patru manere ergonomice. Rotile mari, centrul de greutate scazut si bara de transport pliabila fac manevrarea foarte simpla.
_
Economisiti energie cu KAESER SIGMA PROFILE. Fiecare din blocurile de compresie KAESER este echipat cu rotoare SIGMA PROFILE cu un consum redus de energie. Componentele fabricate la cele mai inalte standarde si rulmentii cu role aliniati cu precizie asigura o durata de viata indelungata si o fiabilitate maxima.

Compresor Mobil Nou Kaeser M13 De Vanzare

Compresor Mobil Nou Kaeser M13 De Vanzare

Parerea noastra despre compresor KAESER M13

Kaeser Kompressoren fabrica compresoare de aer si produse de vidare, inclusiv compresoare cu surubrotativ, compresoare cu piston fara ulei, si alte produse conexe. Utilben are o relatie de parteneriat cu firma germana Kaeser Kompressoren. Domenii de utilizare: -mica si marea industrie (majoritatea cererilor sunt satisfacut de compresoarele cu surub) -aspirare praf, ambalare, filtrare, umblere recipiente si conducte -productia recipientelor din PET -aplicatii de presiune si vacuum -aplicatii in industria de forare/excavare

Alte marci de compresoare mobile noi kaeser

Kaeser