Compresor mobil nou kaeser m17 de vanzare

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:KAESER
Model:M17
Nr. Referinta:#073263
Putere:20 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Compresor Mobil Nou Kaeser M17 De Vanzare Specificatii tehnice / Dotari
Debit de aer: 1.6 / 1.0 m3/min
Presiune de lucru: 7/15 bar
Producator motor: Honda
Model motor: GX 630
Putere nominal motor: 15,5kW
Turatie la mers in sarcina: 3300/2300 min-1
Turatie la mers in gol: 2400/2000 min-1
Capacitate rezervor combustibil: 20 l
Greutate neta: 204 kg
Nivel putere sonora: < 97dB (A)
Conexiune aer comprimat: 1 x G1/2
_
Motocompresorul portabil M 17 cu surub, compact de la Kaeser are capacitatea de a furniza aerul necesar pentru ciocane, scule pneumatice de gaurit, taiat sau polizat, chei cu impact, chiar si rotopercutoare. In plus, compresoarele din aceasta gama pot fi echipate cu un racitor extern pentru aplicatiile speciale care solicita un aer comprimat racit si fara condens.
_
Performantele deosebite ale compresorului sunt mentinute si facute posibile cu ajutorul rezervorului de combustibil generos dimensionat si controlului permanent al aerului livrat, care este precis reglat pentru a asigura consumul real de aer. Aceasta reduce si mai mult consumul de combustibil al acestor echipamente deja eficiente.
Motocompresorul portabil M 17 de la Kaeser este echipat cu motor Honda GX 670 pe benzina si o capacitate a rezervorului de 20 l.
_
Motocompresorul portabil M 17 cu surub, compact de la Kaeser este echipat cu un panou de comanda intuitiv cu dispunere logica, buton simplu de pornire si demarator electric. Cadrul suport al compresorului, este echipat cu conexiuni fixe pentru: aerul comprimat, alimentare cu energia necesara ventilatorului si purjarea condensului.

Compresor Mobil Nou Kaeser M17 De Vanzare

Compresoar Mobil Nou Kaeser M17 De Vanzare

Parerea noastra despre compresor KAESER M17

Kaeser Kompressoren fabrica compresoare de aer si produse de vidare, inclusiv compresoare cu surubrotativ, compresoare cu piston fara ulei, si alte produse conexe. Utilben are o relatie de parteneriat cu firma germana Kaeser Kompressoren. Domenii de utilizare: -mica si marea industrie (majoritatea cererilor sunt satisfacut de compresoarele cu surub) -aspirare praf, ambalare, filtrare, umblere recipiente si conducte -productia recipientelor din PET -aplicatii de presiune si vacuum -aplicatii in industria de forare/excavare

Alte marci de compresoare mobile noi kaeser

Kaeser