Compresor mobil nou kaeser m20 pe de vanzare

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:KAESER
Model:M20 PE
Nr. Referinta:#073270
Putere:25 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Compresor Mobil Nou Kaeser M20 PE De Vanzare Specificatii tehnice / Dotari
Debit de aer: 2.0 m3/min
Presiune de lucru: 7 bar
Motor: diesel cu 3-cilindrii (racit cu apa),
Producator motor: Kubota,
Model motor: D 722
Putere nominal motor: 14kW
Turatie la mers in sarcina: 3600 min-1
Turatie la mers in gol: 2400 min-1
Capacitate rezervor combustibil: 30 l
Greutate neta: 457 kg
Nivel putere sonora: < 97dB (A)
Conexiune aer comprimat: 2 x G3/4
_
Compresor mobil Kaeser M20 PE cu carcasa din polietilena ce asigura un debit aer de 2.0 m³/min la presiunea standard de 7 bar.
_
Are in dotare sistemul Anti-Frost (anti-inghet) patentat de Kaeser, ungator de scule de 2 litri, filtre de aer separate la motor si compresor cu indicator de colmatare precum si blocul de compresie SIGMA Profile special proiectat pentru economie de energie, bloc care este antrenat direct de un motor Kubota diesel racit cu apa.
_
Transmisia directa elimina pierderile prin transmisie asociate altor sisteme, asigurând astfel mai mult aer cu mai putin combustibil consumat.
_
Este usor de operat prin intermediul pictogramelor sugestive si a unui singur buton de pornire cu functie de pre-încalzire.
_
Echipamentul este de-asemenea prevazut cu functie de monitorizare si oprire automata. Optional: sistem de franare.
_
Compresoarele mobile sunt dotate cu un bloc de compresie SIGMA Profile special proiectat pentru economie de energie, bloc care este antrenat direct de un motor Kubota diesel racit cu apa.
_
Transmisia directa elimina pierderile prin transmisie asociate altor sisteme, asigurand astfel mai mult aer cu mai putin combustibil consumat.
_
Filtre de aer separate pentru motor si pentru compresor. Filtrele de aer sunt special dimensionate pentru debitul de aer necesar asigurand astfel functionarea fiabila a sistemului.
_
Operare simpla prin intermediul pictogramelor sugestive si a unui singur buton de pornire cu functie de pre-incalzire.
_
Echipamentul este de-asemenea prevazut cu functie de monitorizare si oprire automata, iar un manometru si un termometru de distanta permit citirea rapida a informatiilor.
_
Compresoarele mobile MOBILAIR cu debite de aer de la 2 la 5,6 m³/min asigura disponibilitate maxima chiar si la temperaturi coborate: sistemul Anti-Frost (anti-inghet) patentat de KAESER regleaza automat temperatura de functionare in functie de temperatura mediului ambiant.
_
Prin urmare acest sistem este deosebit de util in perioadele din an cu temperatura ambianta scazuta. Împreuna cu ungatorul optional pentru scule, acesta nu doar ca previne inghetarea sculelor pneumatice ci si mareste disponibilitatea si durata de viata a acestora.

Compresor Mobil Nou Kaeser M20 PE De Vanzare

Compresoar Mobil Nou Kaeser M20 PE De Vanzare

Parerea noastra despre compresor KAESER M20 PE

Kaeser Kompressoren fabrica compresoare de aer si produse de vidare, inclusiv compresoare cu surubrotativ, compresoare cu piston fara ulei, si alte produse conexe. Utilben are o relatie de parteneriat cu firma germana Kaeser Kompressoren. Domenii de utilizare: -mica si marea industrie (majoritatea cererilor sunt satisfacut de compresoarele cu surub) -aspirare praf, ambalare, filtrare, umblere recipiente si conducte -productia recipientelor din PET -aplicatii de presiune si vacuum -aplicatii in industria de forare/excavare

Alte marci de compresoare mobile noi kaeser

Kaeser