Compresor mobil nou kaeser m43 pe de vanzare

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:KAESER
Model:M43 PE
Nr. Referinta:#073293
Putere:40 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Compresor Mobil Nou Kaeser M43 PE De Vanzare Specificatii tehnice / Dotari
Debit de aer: 4,2 m3/min
Presiune de lucru: 7 bar
Motor diesel cu 4-cilindrii (racit cu apa)
Producator motor: KUBOTA
Model motor: V1505-T
Putere nominal motor: 30,1 kW
Turatie la mers in sarcina: 2800 min-1
Turatie la mers in gol: 2200 min-1
Capacitate rezervor combustibil: 80 l
Greutate neta: 730 kg
Nivel putere sonora: < 98dB (A)
Conexiune aer comprimat: 2 x G3/4
_
Compresor mobil M43 PE KAESER cu sistem ANTIFROST, carcasa polietilena, debit de aer 4,2 mcb/min, presiune de lucru 7 bar, echipat cu motor Kubota V1505-T cu puterea de 30,1kW si conexiune aer comprimat 2xG3/4.
_
Are in dotare sistemul Anti-Frost (anti-inghet) patentat de Kaeser, ungator de scule de 2 litri, filtre de aer separate la motor si compresor cu indicator de colmatare precum si blocul de compresie SIGMA Profile special proiectat pentru economie de energie, bloc care este antrenat direct de un motor Kubota diesel racit cu apa.
_
Transmisia directa elimina pierderile prin transmisie asociate altor sisteme, asigurând astfel mai mult aer cu mai putin combustibil consumat.
_
Este usor de operat prin intermediul pictogramelor sugestive si a unui singur buton de pornire cu functie de pre-încalzire. Echipamentul este de-asemenea prevazut cu functie de monitorizare si oprire automata.
_
Optional: sistem de franare.

Compresor Mobil Nou Kaeser M43 PE De Vanzare

Compresor Mobil Nou Kaeser M43 PE De Vanzare

Parerea noastra despre compresor KAESER M43 PE

Kaeser Kompressoren fabrica compresoare de aer si produse de vidare, inclusiv compresoare cu surubrotativ, compresoare cu piston fara ulei, si alte produse conexe. Utilben are o relatie de parteneriat cu firma germana Kaeser Kompressoren. Domenii de utilizare: -mica si marea industrie (majoritatea cererilor sunt satisfacut de compresoarele cu surub) -aspirare praf, ambalare, filtrare, umblere recipiente si conducte -productia recipientelor din PET -aplicatii de presiune si vacuum -aplicatii in industria de forare/excavare

Alte marci de compresoare mobile noi kaeser

Kaeser