Compresor mobil nou kaeser m50 de vanzare

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:KAESER
Model:M50
Nr. Referinta:#073301
Putere:43 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Compresor Mobil Nou Kaeser M50 De Vanzare Specificatii tehnice / Dotari
Debit de aer: 5 m3/min
Presiune de lucru: 7 bar
Motor diesel cu 4 cilindri (racit cu apa)
Producator motor: KUBOTA
Model motor: V1505-T
Putere nominal motor: 32,5kW
Turatie la mers in sarcina: 3000 min-1
Turatie la mers in gol: 2200 min-1
Capacitate rezervor combustibil: 80 l
Greutate neta: 735 kg
Nivel putere sonora: < 98dB (A)
Conexiune aer comprimat: 2 x G3/4, 1 x G1
_
Compresor mobil M50 Metal KAESER cu sistem ANTIFROST, carcasa metal, debit de aer 5,0 mcb/min, presiune de lucru 7 bar, echipat cu motor Kubota V1505-T cu puterea de 32,5kW si conexiune aer comprimat 2xG3/4, 1xG1.
_
MOBILAIR 50 este alegerea ideala pentru alimentarea cu aer comprimat a ciocanelor si rotopercutoarelor pneumatice. Constructia si calitatea deosebita a componentelor asigura functionarea fara probleme la temperaturi ambiante de la -10°C la +50°C. Suplimentar, versiunile pentru temperaturi scazute permit functionarea la temperaturi de pana la -25°C.
_
Adaptabilitatea este si mai mult marita de sasiu, care poate fi cu sau fara frana inertiala si cu dispozitiv de tractare fix sau reglabil pe inaltime. Versiunile stationare pot fi cu talpici sau cu tampoane anti-vibratie de fixare (toate versiunile stationare sunt cu carcasa metalica).
_
Motocompresoarele M50 sunt dotate cu un bloc de compresie SIGMA Profile special proiectat pentru economie de energie, bloc care este antrenat direct de un motor Kubota diesel racit cu apa.
_
Transmisia directa elimina pierderile prin transmisie asociate altor sisteme, asigurand astfel mai mult aer cu mai putin combustibil consumat.
_
Filtre de aer separate pentru motor si pentru compresor. Filtrele de aer sunt special dimensionate pentru debitul de aer necesar asigurand astfel functionarea fiabila a sistemului. Un alt aspect important este pompa electrica de combustibil care permite aerisirea simpla si rapida a circuitului de motorina. Se elimina astfel activitatea de pompare manuala.
_
Putere mare nu inseamna neaparat un compresor greu. M50 are o masa operationala mai mica de 750 kg, fiind incredibil de simplu de manevrat si de transportat. Suplimentar, capacitatea de 80 litri a rezervorului de combustibil asigura functionarea motocompresorului M50 pe durata unui schimb intreg.

Compresor Mobil Nou Kaeser M50 De Vanzare

Compresor Mobil Nou Kaeser M50 De Vanzare

Parerea noastra despre compresor KAESER M50

Kaeser Kompressoren fabrica compresoare de aer si produse de vidare, inclusiv compresoare cu surubrotativ, compresoare cu piston fara ulei, si alte produse conexe. Utilben are o relatie de parteneriat cu firma germana Kaeser Kompressoren. Domenii de utilizare: -mica si marea industrie (majoritatea cererilor sunt satisfacut de compresoarele cu surub) -aspirare praf, ambalare, filtrare, umblere recipiente si conducte -productia recipientelor din PET -aplicatii de presiune si vacuum -aplicatii in industria de forare/excavare

Alte marci de compresoare mobile noi kaeser

Kaeser