Compresor mobil nou kaeser m80 de vanzare

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:KAESER
Model:M 80
Nr. Referinta:#073317
Putere:78 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Compresor Mobil Nou Kaeser M80 De Vanzare Specificatii tehnice / Dotari
Debit de aer: 8.1 / 6.8 / 6.1 / 5.5 m3/min
Presiune de lucru: 7/10/12/14 bar
Producator motor: KUBOTA
Model motor: V3300 Di-T
Putere nominal motor: 58,2kW
Turatie la mers in sarcina: 2450 min-1
Turatie la mers in gol: 1800 min-1
Capacitate rezervor combustibil: 150 l
Greutate neta: 1480 kg
Nivel putere sonora: < 98dB (A)
Conexiune aer comprimat: 3 x G3/4, 1 x G1 ½
_
Compresoarele mobile MOBILAIR din aceasta gama asigura o deosebita flexibilitate, ele putand fi adaptate perfect la necesitatile aplicatiei.
_
Optionalele includ componente de tratare a aerului, generator trifazic sincron, sasiu complet zincat cu frana inertiala si dispozitiv de tractare (protap) fix sau cu inaltime reglabila, versiune stationara montata pe talpici sau tampoane de fixare.
_
Sunt disponibile optional si cu generator.
_
Aceste generatoare fara perii sunt fara  intretinere si, functie de necesarul de energie electrica, pot fi comutate din modul de functionare continua la modul de pornire automata cu economie de energie.
_
Aerul comprimat este racit la 7°C peste temperatura mediului ambiant.
_
Condensul acumulat poate fi usor eliminat, deoarece racitorul de aer comprimat este instalat inclinat iar gazele de esapament ale motorului sunt de-asemenea folosite pentru a ajuta la evaporarea condensului.
_
Aceasta constructie permite in consecinta protectia sigura impotriva inghetului in perioada lunilor de iarna.
_
Componentele suplimentare pentru tratarea aerului comprimat trebuie instalate dupa racitorul secundar si separatorul centrifugal (de ex. combinatia filtranta pentru spalarea betonului conform normei germane ZTV-SIB) pentru a asigura obtinerea calitatii dorite a aerului comprimat. Indicatorul de presiune diferentiala permite monitorizarea rapida si usoara a starii filtrului.

Compresor Mobil Nou Kaeser M80 De Vanzare

Compresor Mobil Nou Kaeser M80 De Vanzare

Parerea noastra despre compresor KAESER M 80

Kaeser Kompressoren fabrica compresoare de aer si produse de vidare, inclusiv compresoare cu surubrotativ, compresoare cu piston fara ulei, si alte produse conexe. Utilben are o relatie de parteneriat cu firma germana Kaeser Kompressoren. Domenii de utilizare: -mica si marea industrie (majoritatea cererilor sunt satisfacut de compresoarele cu surub) -aspirare praf, ambalare, filtrare, umblere recipiente si conducte -productia recipientelor din PET -aplicatii de presiune si vacuum -aplicatii in industria de forare/excavare

Alte marci de compresoare mobile noi kaeser

Kaeser