Concasor cu falci mobil pegson metrotrak ha second hand

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 175,000 €

Preț total + transport inclus: 175,000 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Terex Pegson
Model:Metrotrak HA
An:2011
Nr. Referinta:#061999
Ore:2900 h
Putere:187 CP
Greutate:0,03 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Concasor cu Falci Mobil Pegson Metrotrak HA:
Capacitate de productie 200 t/ora
Motor: Caterpillar Turbo Diesel
Tractiune pe Senile
Greutate de lucru: 28 to
Un echipament Compact si Performant
Deshidere falci – 900×600 mm
Motor CAT C6.6 – 187CP avand un consum redus
Banda de golire reglabila hidraulic
Capacitate de incarcare 3.6 m3
Setarea hidraulica a falcilor intre 40 si 100 mm
Latime de transport de doar 2.4m
Dimensiuni transport 13.1×2.4x 3.3 m
Banda Magdetica
Banda Laterala suplimentara
Bandă de eliminare steril
Sistem anti-praf
Stare buna de functionare
Concasorul dispune de separator magnetic, Bandă de eliminare steril şi sistem anti-praf, elemente indispensabile în activitatea de demolare.
Banda de eliminare a sterilului lucrează în tandem cu o sită montată sub grătarul buncă rului de alimentare. Scopul ei este de a elimina sterilul (în acest caz procentul din materialul de concasat cu dimensiuni între 0-25 mm).
Eliminarea acestuia şi neintroducerea în camera de con-casare măreşte productivitatea, dat fiind cădimensiunea minimă la care pot fi reglate fălcile este de 40 mm.
TEREX Pegson este lider mondial în producţia de concasoare mo-bile de capacitate mare, poziţie obţinutăca urmare a respectării principiului de a fi permanent în slujba partenerilor săi, utilizatorii, principiu care a guvernat Pegson de-a lungul celor peste 170 de ani de istorie, istorie care a început în Anglia în anul 1830 cu Brown Lennox şi Samuel Pegg.De-a lungul celor peste 170 de ani cei doi fondatori şi urmaşii lor au reuşit să dezvolte o gamă de concasoare mobile, care răspunde tuturor cerinţelor dintr-o carieră, mină,şantier sau site de reciclare. Din 1996 BL-Pegson este divizie a companiei Powerscreen, parte a grupului TEREX, al treilea producător mondial de echipamente pentru construcţii, cu o cifră de afaceri de peste 7 miliarde de dolari.

Parerea noastra despre concasorul cu falci Terex Pegson Metrotrak HA

Concasoarele cu falci mobile Terex sunt renumit pentru capacitatile lor în reducerea si dimensionarea agregatelor pentru materiale de constructii, precum si reciclarea deseurilor din constructii. Gama Terex de concasoare, avand maxilarului proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale aplicatiilor, sfarâmarea primara cu puterea lor impresionante, fiabilitate si performante dovedite.
Utilben recomanda achizitia concasoarelor cu falci Terex cu plata integrala sau leasing.