Excavator komatsu pc210 lc-8 second hand

62,500 €

Preț total + transport inclus: 62,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Komatsu
Model:PC210 LC-8
An:2006
Nr. Referinta:#056062
Ore:8900 h
Putere:150 CP
Greutate:0,02 t

Specificatii Tehnice

Specificatii Excavator Komatsu PC210 LC-8:
Producător motorKomatsu
Tip de motorSAA6D107E-1
Dimensiunile echipamentului, lungime/lăţime/înălţime9,5x3,2x2,7 m
Capacitatea cupei-
Lăţimea sabotului de şenilă600 mm
ŞasiuLC
BraţMB
Întindere orizontală16 m
Forţă de rupere145 kN
Picon
gripper pe linie hidraulica 
Senile 65% Bune
Aer Conditionat
Stare buna de functionare
 
 

Parerea noastra despre excavatorul pe senile Komatsu PC210 LC-8

Komatsu Ltd. este o corporatie multinationala japoneza care produce utilaje de constructii, minerit si militare, dar si industriale, ca lasere si generatoare termoelectrice, etc. Sediul companiei este în Minato, Tokyo, Japonia. Corporatia a fost denumita în cinstea orasului Komatsu, Ishikawa, unde în 1917 a fost fondata compania.

Argumentele care va conving sa cumparati un excavator Komatsu:

1.Este una dintre cele mai cunoscute si populare marci de excavatoare din lume.

2.Este a doua marca de utilaje de constructii din lume dupa Caterpillar.

3.Producatorul detine experienta în proiectarea si fabricarea excavatoarelor hibride si are ca rezultat anii de cercetare si dezvoltare care reitereaza angajamentul companiei pentru calitate, fiabilitate si initiativa în ceea ce priveste protectia mediului.

4. Komatsu continua sa aduca inovatii pe piata echipamentelor pentru constructii si prezinta un excavator cu componente hibride îmbunatatite si un nou motor Komatsu Stage IIIB. Ca de altfel toate excavatoarele producatorului japonez, acest model hibrid are o capacitate de ridicare sporita si o mare stabilitate, fiind totodata puternic si rapid. În acelasi timp, aducând îmbunatatiri tehnologiei hibride încorporate în modelul HB215LC-2, Komatsu a contribuit la reducerea consumului de combustibil.

5.Cea mai noua tehnologie KOMTRAX™ la un excavator Komatsu transmite informatii privind operarea utilajului catre un website securizat utilizând tehnologia wireless. Informatii precum orele de lucru, locatia utilajului, consumul de combustibil, atentionari de functionare neconforma sunt transmise catre aplicatia web a sistemului Komtrax, pentru analizarea lor. Sistemul de monitorizare a flotei KOMTRAX™ creste astfel disponibilitatea utilajelor, reduce riscul de furt al acestora, permite realizarea unui diagnostic corect al functionarii de catre distribuitor si asigura un flux de informatii extreme de utile pentru realizarea unei activitati eficiente si productive.

6.Operatiuni fara cusur, productivitate ridicata la un excavator Komatsu

Pentru noul model HB215LC-2 nu exista intervale programate de înlocuire a filtrului de oxidare catalitica (KDOC ). Designul integrat al filtrului KDOC îi ofera un ciclu de viata îndelungat si îi permite sistemului sa îndeparteze cenusa utilizând „regenerarea pasiva” 100%, fara a fi nevoie de un filtru de particule diesel (DPF). Sistemul mai putin complex si operatiunile fara grija pentru operator se traduc într-un cost de operare si de proprietate mai reduse.

7.Tehnologie de vârf-excavator Komatsu
HB215LC-2 este actionat de revolutionarul sistem hybrid Komatsu, care functioneaza utilizând principiul regenerarii si al depozitarii energiei. Acest sistem include motorul electric Komatsu, un generator de putere, un ultra-capacitor si puternicul motor diesel SAA4D107E-2-A de 39 CP. Sistemul Ultra-Capacitor Komatsu permite o stocare a energiei rapida si o transmitere instantanee a puterii.

Energia cinetica generata în timpul frânarii este transformata în electricitate, care este mai apoi transmisa catre invertor si captata de ultra capacitorul Komatsu. Atunci când echipamentul accelereaza în conditii de sarcina, energia captata este eliberata imediat pentru a fi utilizata de catre structura superioara a utilajului sau pentru a asista motorul. Puterea suplimentara depozitata de catre tehnologia hibrid reprezinta o putere aditionala disponibila pentru a creste performantele echipamentului prin sprijinirea motorului sau pentru rotirea bratului. Componentele hibride incorporate în modelul HB215LC-2 sunt acoperite de garantia speciala „5 ani sau 10.000 de ore de functionare.”

8.Confort fara compromis

Noua cabina la acest excavator Komatsu furnizeaza un mediu de lucru mai confortabil si mai linistit pentru a ajuta operatorul sa maximizeze performantele de lucru. Cabina certificata ROPS , special proiectata pentru excavatoarele hidraulice, este si mai robusta gratie structurii de metal ranforsate.

De asemenea, este asezata pe amortizoare hidraulice care ajuta la reducerea nivelului de vibratii. Scaunul pe suspensie de aer cu spatar înaltat si încalzirea în echiparea standard contribuie la îmbunatatirea confortului operatorului.

Un monitor color LCD de 7” de înalta rezolutie are capabilitati superioare, astfel ca operatorul poate selecta cu usurinta pâna la 6 moduri de lucru pentru a adapta performantele masinii aplicatiei. Panoul de control furnizeaza informatii referitoare la ghidul ECO , recorduri operationale, istoricul consumului de combustibil si informatii de utilizare. O camera montata în spatele utilajului, cu un unghi de vedere larg, permite operatorului sa vada exact ceea ce se întâmpla în zona din spatele utilajului. Mai mult, cea de-a treia generatie de excavatoare Komatsu a fost proiectata pentru operatiuni de service mai simple si flexibilitate maxima.

Modelul HB215LC-2 include 50 de puncte de inspectie pentru fiecare operatiune de service. În plus, are doua valve de service suplimentare pentru utilizarea cu atasamentele hidraulice, ca echipament standard.

Utilben va recomanda achizitionarea unui excavator Komatsu second hand sau nou cu plata integrala sau in leasing , cu o dobanda de doar 2,5 %.