Excavator liebherr r922 litronic second hand

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Liebherr
Model:R 922 LItronic
An:1994
Nr. Referinta:#000568
Ore:12000 h
Putere:144 CP
Greutate:0,02 t

Specificatii Tehnice

EXCAVATOR Liebherr R922 Litronic second hand Producător motor Liebherr Tip de motor D914T Dimensiunile echipamentului, lungime/lăţime/înălţime - Putere motor 106 kW Capacitatea cupei 1,2 mł Lăţimea sabotului de şenilă 600 mm VA bloc Senile 70% bune Cu grapa si ciocan Schimbator rapid Cupa excavare   Vanzari Excavator Liebherr R922 Litronic second hand Pret: [v]

Parerea noastra despre excavatorul pe senile Liebherr R 922 LItronic

Grupul Liebherr o companie din Germania, este unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Compania a fost infiintata in anul 1949 de Hans Liebherr, cu sediul in Biberach an der Riss, Baden­Württemberg si este detinuta de catre Willi si Isolde Liebherr. Grupul are peste 130 de companii si 35.000 de anagajati pe plan mondial, inclusiv in Germania, Irlanda, Regatul Unit si Statele Unite ale Americii.

Excavatoare Liebherr pe senile
Liebherr Group activeaza in numeroase domenii precum constructia de excavatoare, utilaje pentru minerit, macarale, containere portuare, frigidere si congelatoare, masini, unelte si tehnologie aeronautica.In prezent este cea mai mare companie producatoare de excavatoare din intreaga lume.
Compania Liebherr este experimentata cand vine vorba de industria miniera, avand peste 40 de ani de experienta in acest domeniu.Excavatoarele Liebherr pentru minerit sunt populare datorita caracteristicilor inovative.

De asemenea, Liebherr produce excavatoare pe roti, pe senile si excavatoare electrice, fiecare avand caracteristici proprii, fiind capabile pentru a opera cu greutati diferite, asadar, exista un produs pentru orice nevoie de excavare. Pe langa excavatoare, grupul german produce accesorii pentru orice excavator Liebherr , astfel incat sa puteti fi siguri ca indiferent de nevoile dumneavoastra, veti obtine un accesoriu potrivit.

Utilben va recomanda achizitia de excavatoare Liebherr second hand sau noi cu plata integrala sau in leasing.