Excavator pe roti caterpillar m312

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:CATERPILLAR
Model:M312
An:2000
Nr. Referinta:#102468
Ore:11520 h
Putere:114 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

Excavator pe roti Caterpillar M312
Marca: Caterpillar.
Specificatii tehnice
Greutate de lucru 13500 Kg Producător motor Caterpillar Model motor 3054TA Putere 114 CP5
 
DOTARI

Excavator pe roti Caterpillar M312

Cupa excavare Anvelope duble Instalatie hidraulica pentru picon Intalatie hidraulica suplimentara Stabilizatori Cabina inchisa Lama buldozer
Pret furnizor extern 23,500 €
Comision Utilben 900 €
Transport aprox pana la Cluj 1,800 €
Pret Total cu Transport Inclus 26,200 €
Optional
Garantie 700 €
Service 450 €
Pret Total + Servicii + Transport Inclus 27,350 €


Excavatoare de Vanzare CATERPILLAR – cel mai renumit Excavator din lume este construit de producatorul american Caterpillar. Avand peste 80 de ani de experienta, producatorul de Excavator Caterpillar creeaza utilaje si tehnologii performante pentru constructii.  CAT este unul dintre marii producatori si vanzatori de utilaje pentru constructii din lume.

Excavatoarele Caterpillar noi si second hand se regasesc in multe mine, cariere, drumuri.  Gama de excavatoare de senile Caterpillar de vanzare detin  tehnologi inovatoare cu rezultatele surprinzatoare. Motorul, sasiul, transmisia, postul de conducere si pana la sistemele de ghidare sau monitorizare sunt elemente care au fost reproiectate si imbunatatite, pentru ca utilizatorul sa obtina randament maxim cu efort minim si consum de combustibil redus.
 
 
 
 

Parerea noastra despre excavatorul pe roti CATERPILLAR M312

Nu conteaza ce linia de munca va aflati, excavatoare Caterpillar te va multumi. Puteti conta pe aceste masini pentru a oferi performante de top, versatilitate de neegalat, iar eficienta folosirii de combustibil este garantata. Vei iubi, de asemenea, usurinta lor de functionare, durabilitatea lor, si cele mai recente caracteristici de siguranta ale acestora, tehnologii pe care le va face modelul de productivitate (si invidia competitorilor). Plus excavatoare Caterpillar sunt in usor de întretinut. Daca doriti ca sa faca mai multi bani pentru tine si familia ta. Nu veti gasi o gama mai cuprinzatoare o mai buna de masini construite doar pentru nevoile dvs. de afaceri unice.
Utilben comercializeaza excavatoare Caterpillar noi si Second Hand cu plata integrala sau leasing.