Excavator pe senile jcb js 240nlc nou

Leasing cu rate de 1.68 €

*pret: 100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:JCB
Model:JS 240 NLC
An:2014
Nr. Referinta:#061066
Ore:10 h
Putere:197 CP
Greutate:0,03 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Excavator pe senile  JCB JS 240 NOU
Latime Senile 600mm
Greutate operationala 24.2 - 24.6  t
Tip brat MONO
Forta de rupere la nivelul balansierului kN 179
Forta de rupere la nivelul cupei kN 192
Producător motor ISUZU
Tip de motor 4HKIX
Dimensiuni 10mx2,99mx3,23 m
Lăţimea sabotului de şenilă 600 mm
Şasiu NLC Excavator pe senile JCB
Braţ MB
Motor:  Isuzu 4-Cilindri Common Rail Turbo-diesel, 147 kW (197 CP)
Adancime maxima excavare 6.14m
Dotari Excavator pe senile JCB JS 240NLC  NOU
Braț Monobloc 5,85 m
Cabină: EURO-CAB, ventilator reglabil, parasolar, geamuri fumurii, lumina din interiorul, multi reglabil
Scaun cu suspensie pneumatică,
Ar conditionat "Climatronic",
Scut ploaie, radio
Controlul AMS
Lățimea de 2,99 m
Senile de 600 mm,
Instalatie Hidraulica pentru picon, foarfeca. circuit suplimentar rotativ
Lumini de lucru suplimentare montate pe partea de sus a cabinei
Sistem de monitorizare prin satelit LIVE LINK
Manual utilizatore
PUTERE SI ELEMENTE DE CONTROL Motorul puternic şi fiabil Isuzu asigură performanţe excepţionale şi respectă toate reglementările privind emisiile. Capacitatea excelentă de control asigură operarea simplă la activarea unor funcţii multiple. Schimbătorul de viteze tip joystick uşurează schimbarea vitezelor. Sistemul „Cushion control” reduce şocurile pentru operator şi pentru cupă şi fleşă în timpul operării excavatorului. Acest sistem se adaugă la amortizorul din capul pistonului. Sistemul hidraulic multifuncţional permite controlul simultan al tuturor funcţiilor excavatorului. El asigură de asemenea menţinerea direcţiei în orice moment, indiferent dacă sunt folosite şi alte funcţii sau nu.   CONFORTUL OPERATORULUI Suprafaţa mare de sticlă înseamnă vizibilitate excelentă de jur împrejur; de asemenea, ventilaţie excelentă prin ferestrele mari care se pot deschide. Parbrizul este dotat în mod standard cu sistem de spălare/ştergere intermitentă. Monitorul este montat pe consola centrală, permiţând operatorului să urmărească informaţiile în timp ce are vizibilitate maximă asupra cupei sau altor dispozitive. deschidere mare în plafon asigură vizibilitate asupra unor anexe ridicate sau oricăror obstacole aflate deasupra. 6 amortizoare cu lichid, care izolează faţă de zgomote şi vibraţii şi minimizează mişcarea la deplasarea pe teren denivelat. Ventilele opţionale de protecţie la ruperea furtunurilor nu impun nici o restricţie privind viteza normală de lucru a utilajului. Panourile aflate sub caroserie sunt înclinate, pentru curăţare uşoară. Decupajele mari reduc acumularea de noroi sub rolele superioare.

Parerea noastra despre excavatorul pe senile JCB JS 240 NLC

JCB-o marca de succes in lumea utilajelor de constructii

Cea de a treia marca de echipamente de constructii din lume ca marime, cu 22 de fabrici aflate pe patru continente, 11 in Marea Britanie, 6 in India si altele in Brazilia, Statele Unite ale Americii, China si Germania, JCB are peste 10.000 de angajati in intreaga lume.

Compania este una privata, infiintata in 1945 de catre Joseph Cyril Bamford, fiind detinuta de familia Bamford, presedintele acesteia fiind Sir Anthony Bamford, aflat la conducere inca din 1975. JCB este numarul unu mondial in productia de buldoexcavatoare si stivuitoare telescopice. Marca de excavatoare JCB este una dintre cele mai cunoscute si apreciate pe piata.

In ultimii ani, investitiile companiei au inclus 40 milioane lire sterline in fabrica de „piese grele“ a JCB din Uttoxeter, Staffordshire dar si 36 de milioane de lire pentru extinderea fabricii din New Delhi, India, care este acum cea mai mare fabrica de buldoexcavatoare din lume. Alti 40 milioane de lire s-au dus in ultimii ani pentru proiectare, dezvoltare si productia unei game complet noua de 17 mini-incarcatoare si incarcatoare compacte pe senile, la sediul sau din America de Nord aflat in Savannah, Georgia.
Excavatoare pe senile JCB
Una dintre cele mai mari investitii din istoria companiei a fost dezvoltarea motorului T4 JCB Ecomax. Aproximativ 80 milioane au fost cheltuite pentru cercetarea si dezvoltarea unui nou sistem de combustie pentru ultima generatie de motoare JCB Dieselmax, care s-a concretizat in inovarea unei solutii industriale, eliminand post-tratamentul in evacuare. In luna decembrie 2011 JCB anunta intentia de a investi 31 de milioane de lire pe o perioada de trei ani pentru a dezvolta noi tehnologii destinate motoarelor pentru gama de utilaje ce urmeaza a fi produsa incepand cu 2015. JCB produce mai mult de 300 de utilaje diferite, precum buldoexcavatoare, stivuitoare telescopice de tip „loadall“, excavatoare pe senile si pe roti, camioane articulate, motostivuitoare pentru suprafete grele, mini-excavatoare, incarcatoare frontale si echipamente de compactare JCB Vibromax. Pentru piata agricola, compania produce o gama de stivuitoare telescopice si tractorul Fastrac iar pentru sectorul industriala exista stivuitorul Teletruk. Compania a castigat peste 50 de premii pentru excelenta in inginerie, export, design, marketing, management si pentru protectia mediului. Printre acestea se numara 27 de premii ale Reginei pentru Tehnologie si performante la export.

Excavatorul pe senile JCB JS360 este un produs complet nou oferit de JCB, ce se incadreaza in clasa intre 33 si 40 tone, avand o greutate operationala de 36 tone. Motorul indeplineste normele de poluare Tier III, avand performante crescute, zgomotul redus semnificativ si un consum scazut de combustibil. Acesta din urma este un aspect deosebit de important in contextul actual al economiei.

Sistemul hidraulic si puterea motorului sunt controlate de Sistemul de Management Avansat (AMS) al companiei JCB. Acest fapt duce la protejarea acestui sistem si, implicit, a pompei hidraulice impotriva uzurii precum si la reducerea consumului de combustibil. Unitatea este de asemenea echipata si cu un sistem de filtrare a uleiului, curatand uleiul necesar actionarii sistemului hidraulic.
De o importanta deosebita este si confortul operatorului, cabina fiind echipata in mare parte cu geamuri ce asigura un grad foarte ridicat de vizibilitate.
Toate informatiile necesare operatorului, cum ar fi nivelul uleiului sau al combustibilului sunt afisate la bordul masinii, fara a fi necesara interventia operatorului sub capota echipamentului pentru a le verifica periodic.

Utilben va recomanda achizitionarea a orice tip de excavator JCB pe senile second hand sau nou cu plata integrala sau in leasing .