Excavator pe senile liebherr 902 hdsl litronic de vanzare second hand import vanzai excavatoare senile second hand

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Liebherr
Model:902 HDSL
An:1995
Nr. Referinta:#002680
Ore:10 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
EXCAVATOR PE SENILE Marca Liebherr Model 902 HDSL Litronic  An fabricatie 1995 Greutate 20.000 kg
Cuplu rapid Hammer/Greifer/Furci Senile conditie 70% bune Motor Liebherr de 4 cilindrii
Capacitate motor 81 Kw Conditie foarte buna!
PRET: 21.700 EURO *Posibilitate facturare externa **Nu include transportul utilajului la sediul beneficiarului! Excavator pe senile Liebherr 902 HDSL Litronic de vanzare second hand import vanzai excavatoare senile second hand

Parerea noastra despre excavatorul pe senile Liebherr 902 HDSL

Grupul Liebherr o companie din Germania, este unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Compania a fost infiintata in anul 1949 de Hans Liebherr, cu sediul in Biberach an der Riss, Baden­Württemberg si este detinuta de catre Willi si Isolde Liebherr. Grupul are peste 130 de companii si 35.000 de anagajati pe plan mondial, inclusiv in Germania, Irlanda, Regatul Unit si Statele Unite ale Americii.

Excavatoare Liebherr pe senile
Liebherr Group activeaza in numeroase domenii precum constructia de excavatoare, utilaje pentru minerit, macarale, containere portuare, frigidere si congelatoare, masini, unelte si tehnologie aeronautica.In prezent este cea mai mare companie producatoare de excavatoare din intreaga lume.
Compania Liebherr este experimentata cand vine vorba de industria miniera, avand peste 40 de ani de experienta in acest domeniu.Excavatoarele Liebherr pentru minerit sunt populare datorita caracteristicilor inovative.

De asemenea, Liebherr produce excavatoare pe roti, pe senile si excavatoare electrice, fiecare avand caracteristici proprii, fiind capabile pentru a opera cu greutati diferite, asadar, exista un produs pentru orice nevoie de excavare. Pe langa excavatoare, grupul german produce accesorii pentru orice excavator Liebherr , astfel incat sa puteti fi siguri ca indiferent de nevoile dumneavoastra, veti obtine un accesoriu potrivit.

Utilben va recomanda achizitia de excavatoare Liebherr second hand sau noi cu plata integrala sau in leasing.