Excavator pe senile liebherr de vanzare

100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Liebherr
Model:924
An:2008
Nr. Referinta:#022179
Ore:6700 h
Putere:160 CP
Greutate:0,02 t

Specificatii Tehnice

EXCAVATOR PE SENILE  LIEBHERR R 924  DE VANZARE
Greutate : 27.500 kg Lungime 8900 mm Latime 3160 mm Inaltime 3150 mm Garda la sol - 470 mm Adancime maxima de excvare 6500 mm Valve Pompe de presiune de relief principale - bar 350 Debit Pompa Hidraulica LPM 2x 214 Cuplu rapid Liebherr Likufix Linie de picon Lubrefiere centrala Valve de siguranta Aer conditionat Marcat EPA Stare Buna de functionare Vanzari Excavator pe Senile LIEBHERR   Pret: la cerere

Parerea noastra despre excavatorul pe senile Liebherr 924

Grupul Liebherr o companie din Germania, este unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Compania a fost infiintata in anul 1949 de Hans Liebherr, cu sediul in Biberach an der Riss, Baden­Württemberg si este detinuta de catre Willi si Isolde Liebherr. Grupul are peste 130 de companii si 35.000 de anagajati pe plan mondial, inclusiv in Germania, Irlanda, Regatul Unit si Statele Unite ale Americii.

Excavatoare Liebherr pe senile
Liebherr Group activeaza in numeroase domenii precum constructia de excavatoare, utilaje pentru minerit, macarale, containere portuare, frigidere si congelatoare, masini, unelte si tehnologie aeronautica.In prezent este cea mai mare companie producatoare de excavatoare din intreaga lume.
Compania Liebherr este experimentata cand vine vorba de industria miniera, avand peste 40 de ani de experienta in acest domeniu.Excavatoarele Liebherr pentru minerit sunt populare datorita caracteristicilor inovative.

De asemenea, Liebherr produce excavatoare pe roti, pe senile si excavatoare electrice, fiecare avand caracteristici proprii, fiind capabile pentru a opera cu greutati diferite, asadar, exista un produs pentru orice nevoie de excavare. Pe langa excavatoare, grupul german produce accesorii pentru orice excavator Liebherr , astfel incat sa puteti fi siguri ca indiferent de nevoile dumneavoastra, veti obtine un accesoriu potrivit.

Utilben va recomanda achizitia de excavatoare Liebherr second hand sau noi cu plata integrala sau in leasing.