Excavator pe senile liebherr r924 de vanzare

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Liebherr
Model:R 924BHSDI
An:2006
Nr. Referinta:#090348
Ore:9310 h
Putere:172 CP
Greutate:0,03 t

Specificatii Tehnice

 Excavator pe senile Liebherr R924 de vanzare
Putere motor 172 CP Greutate 26.000 Kg
Producător motor Liebherr
Tip de motor D934S
Lungime/lăţime/înălţime 8,9x3,16x3,15 m
Braţ Mono Boom
Număr de rotaţii la cuplu maxim 1800 min-1
Intindere 8.95 m / Adancime sapare 5.7m
Forţă de rupere 170 kN
DOTARI Cabina Inchisa
Lumini de lucru
Instalatie hidraulica suplimentara
Sistem centralizat de gresare
Marcat CE

Parerea noastra despre excavatorul pe senile Liebherr R 924BHSDI

Grupul Liebherr o companie din Germania, este unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Compania a fost infiintata in anul 1949 de Hans Liebherr, cu sediul in Biberach an der Riss, Baden­Württemberg si este detinuta de catre Willi si Isolde Liebherr. Grupul are peste 130 de companii si 35.000 de anagajati pe plan mondial, inclusiv in Germania, Irlanda, Regatul Unit si Statele Unite ale Americii.

Excavatoare Liebherr pe senile
Liebherr Group activeaza in numeroase domenii precum constructia de excavatoare, utilaje pentru minerit, macarale, containere portuare, frigidere si congelatoare, masini, unelte si tehnologie aeronautica.In prezent este cea mai mare companie producatoare de excavatoare din intreaga lume.
Compania Liebherr este experimentata cand vine vorba de industria miniera, avand peste 40 de ani de experienta in acest domeniu.Excavatoarele Liebherr pentru minerit sunt populare datorita caracteristicilor inovative.

De asemenea, Liebherr produce excavatoare pe roti, pe senile si excavatoare electrice, fiecare avand caracteristici proprii, fiind capabile pentru a opera cu greutati diferite, asadar, exista un produs pentru orice nevoie de excavare. Pe langa excavatoare, grupul german produce accesorii pentru orice excavator Liebherr , astfel incat sa puteti fi siguri ca indiferent de nevoile dumneavoastra, veti obtine un accesoriu potrivit.

Utilben va recomanda achizitia de excavatoare Liebherr second hand sau noi cu plata integrala sau in leasing.