Excavator senile komatsu pc 130-7 second hand

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Komatsu
Model:PC 130-7
An:2008
Nr. Referinta:#000714
Ore:2229 h
Putere:89 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

EXCAVATOR Komatsu PC 130-7 second hand 
Motor
Tip injecţie directă, apă de răcire, emissionised, turbocharged, după ce a răcit-diesel Evaluat capacitate 66 KW / motor de viteza la 2,200 rpm Numar de cilindri 4 Capacitate x 95 x 115 mm Deplasament 3,26 l. Baterii 2 x 12 V/65 Ah Alternator 24 V/25 A Starter motor 24 kW V/3.0 Aer-filtru tip de element de tip dublu cu indicator de monitorizare panoul de praf şi auto evacuator de praf. Sistem hidraulic Tip HydrauMind. Abonati-centru de sistem cu încărcare senzorilor de presiune şi supape de compensare Alte circuite suplimentare de circuit este de 1 standard Principală pompa cu piston variabil deplasament de pompe furnizarea de boom, braţ, bucket, leagăn de călătorie şi de circuite. Maximă a fluxului de pompa de 312 l / min Relief ventil setările Punerea în aplicare a 325 kg / cm ³ Calatorii 355 kg / cm ³ Balansoar 295 kg / cm ³ Pilot de circuit 30 kg / cm ³ Greutate de operare (aproximativ) Greutate de operare, inclusiv 4,600 mm-o piesă explozivă, 2,5 m ROM, 470 kg bucket, operator, lubricant, coolant, rezervorul plin de combustibil, iar dotarea standard. Mono boom triplu grouser pantofi de operare greutate 500 mm 12,600 kg 600 mm 12,780 kg 700 mm 12,960 Ground presiune 500 mm 0,39 kg / cm ³ 600 mm 0,34 kg / cm ³ 700 mm 0,30 kg / cm ³ Balansoar Sistem Tip hidrostatice Balansoar blocare mecanice de disc de frână Balansoar viteză 0 - 11rpm Auto & frâna Director de control 2 levers cu pedals dând complet independente de control al fiecărui urmări Unitate metoda hidrostatică Travel funcţionare automată 2-viteza de selecţie Gradeability 70%, 35 ° Max. viteze de călătorie Lo / Max 2,7 / 5,5 km / h Brat Consturction X-cadru centru secţiune cu caseta de secţiunea de cale-cadre Urmăriţi-montaj Tip Aparate sigilate Pantofi (fiecare parte) 43 Tensiunea combinate de primavara si hidraulice unitate Suporturi rotative Urmăriţi role (pe fiecare parte) 7 Transportatorul role (pe fiecare parte) 1 Coolant şi lubrifiante Capacitate (Refilling Rezervor de combustibil 247 l Radiator 13,4 l Motorul de ulei de 11,0 l Balansoar unitate 2,5 L Hidraulice rezervor 90 l Final de unitate (pe fiecare parte) 2,5 l Mediu Motorul de emisii pe deplin cu CE Etapa II de evacuare a emisiilor de reglementare Nivelurile de zgomot LwA externe 102 db (A) (2000/14/CE) LPA operator de ureche 73 dB (A) (ISO 6369 dinamic de test)
Excavator Senile Komatsu PC 130-7 second hand
Pret: [v]  

Parerea noastra despre excavatorul pe senile Komatsu PC 130-7

Komatsu Ltd. este o corporatie multinationala japoneza care produce utilaje de constructii, minerit si militare, dar si industriale, ca lasere si generatoare termoelectrice, etc. Sediul companiei este în Minato, Tokyo, Japonia. Corporatia a fost denumita în cinstea orasului Komatsu, Ishikawa, unde în 1917 a fost fondata compania.

Argumentele care va conving sa cumparati un excavator Komatsu:

1.Este una dintre cele mai cunoscute si populare marci de excavatoare din lume.

2.Este a doua marca de utilaje de constructii din lume dupa Caterpillar.

3.Producatorul detine experienta în proiectarea si fabricarea excavatoarelor hibride si are ca rezultat anii de cercetare si dezvoltare care reitereaza angajamentul companiei pentru calitate, fiabilitate si initiativa în ceea ce priveste protectia mediului.

4. Komatsu continua sa aduca inovatii pe piata echipamentelor pentru constructii si prezinta un excavator cu componente hibride îmbunatatite si un nou motor Komatsu Stage IIIB. Ca de altfel toate excavatoarele producatorului japonez, acest model hibrid are o capacitate de ridicare sporita si o mare stabilitate, fiind totodata puternic si rapid. În acelasi timp, aducând îmbunatatiri tehnologiei hibride încorporate în modelul HB215LC-2, Komatsu a contribuit la reducerea consumului de combustibil.

5.Cea mai noua tehnologie KOMTRAX™ la un excavator Komatsu transmite informatii privind operarea utilajului catre un website securizat utilizând tehnologia wireless. Informatii precum orele de lucru, locatia utilajului, consumul de combustibil, atentionari de functionare neconforma sunt transmise catre aplicatia web a sistemului Komtrax, pentru analizarea lor. Sistemul de monitorizare a flotei KOMTRAX™ creste astfel disponibilitatea utilajelor, reduce riscul de furt al acestora, permite realizarea unui diagnostic corect al functionarii de catre distribuitor si asigura un flux de informatii extreme de utile pentru realizarea unei activitati eficiente si productive.

6.Operatiuni fara cusur, productivitate ridicata la un excavator Komatsu

Pentru noul model HB215LC-2 nu exista intervale programate de înlocuire a filtrului de oxidare catalitica (KDOC ). Designul integrat al filtrului KDOC îi ofera un ciclu de viata îndelungat si îi permite sistemului sa îndeparteze cenusa utilizând „regenerarea pasiva” 100%, fara a fi nevoie de un filtru de particule diesel (DPF). Sistemul mai putin complex si operatiunile fara grija pentru operator se traduc într-un cost de operare si de proprietate mai reduse.

7.Tehnologie de vârf-excavator Komatsu
HB215LC-2 este actionat de revolutionarul sistem hybrid Komatsu, care functioneaza utilizând principiul regenerarii si al depozitarii energiei. Acest sistem include motorul electric Komatsu, un generator de putere, un ultra-capacitor si puternicul motor diesel SAA4D107E-2-A de 39 CP. Sistemul Ultra-Capacitor Komatsu permite o stocare a energiei rapida si o transmitere instantanee a puterii.

Energia cinetica generata în timpul frânarii este transformata în electricitate, care este mai apoi transmisa catre invertor si captata de ultra capacitorul Komatsu. Atunci când echipamentul accelereaza în conditii de sarcina, energia captata este eliberata imediat pentru a fi utilizata de catre structura superioara a utilajului sau pentru a asista motorul. Puterea suplimentara depozitata de catre tehnologia hibrid reprezinta o putere aditionala disponibila pentru a creste performantele echipamentului prin sprijinirea motorului sau pentru rotirea bratului. Componentele hibride incorporate în modelul HB215LC-2 sunt acoperite de garantia speciala „5 ani sau 10.000 de ore de functionare.”

8.Confort fara compromis

Noua cabina la acest excavator Komatsu furnizeaza un mediu de lucru mai confortabil si mai linistit pentru a ajuta operatorul sa maximizeze performantele de lucru. Cabina certificata ROPS , special proiectata pentru excavatoarele hidraulice, este si mai robusta gratie structurii de metal ranforsate.

De asemenea, este asezata pe amortizoare hidraulice care ajuta la reducerea nivelului de vibratii. Scaunul pe suspensie de aer cu spatar înaltat si încalzirea în echiparea standard contribuie la îmbunatatirea confortului operatorului.

Un monitor color LCD de 7” de înalta rezolutie are capabilitati superioare, astfel ca operatorul poate selecta cu usurinta pâna la 6 moduri de lucru pentru a adapta performantele masinii aplicatiei. Panoul de control furnizeaza informatii referitoare la ghidul ECO , recorduri operationale, istoricul consumului de combustibil si informatii de utilizare. O camera montata în spatele utilajului, cu un unghi de vedere larg, permite operatorului sa vada exact ceea ce se întâmpla în zona din spatele utilajului. Mai mult, cea de-a treia generatie de excavatoare Komatsu a fost proiectata pentru operatiuni de service mai simple si flexibilitate maxima.

Modelul HB215LC-2 include 50 de puncte de inspectie pentru fiecare operatiune de service. În plus, are doua valve de service suplimentare pentru utilizarea cu atasamentele hidraulice, ca echipament standard.

Utilben va recomanda achizitionarea unui excavator Komatsu second hand sau nou cu plata integrala sau in leasing , cu o dobanda de doar 2,5 %.