Farmtrac

 

Tractoarele Farmtrac sunt construite sa reziste si sa functioneze in orice conditii. In general sunt folosite pentru diverse aplicatii din gospodarii mici si mijlocii la semanat, cosit, recoltat, imprastiat ingrasaminte, transport. Tractoarele se pot folosi cu succes si in aplicatii forestiere.

 

Cabina spatioasa ofera un mediu silentios si confortabil pentru operator. Farmtrac ofera varianta cu cabina cu protectie ROPS sau versiunea cu platforma. Tractiunea este pe 2 sau 4 roti in functie de model. Raza de bracaj foarte buna, economia de combustibil si o garantie solida recomanda aceste utilaje agricole.

 

Motorul Perkins cu omologare europeana Euro IIIA este sursa puterii si calitatii oricaruia din cele peste 20 modele de tractoare Farmtrac. Cutia de viteze este mecanica. Producatorul Farmtrac Tractors Europe foloseste doar cele mai bune componente in constructia utilajelor sale. Tractoarele produse in Polonia si livrate in peste 15 tari europene sunt simple si fiabile. Printre furnizorii parteneri amintim: Bosch, ZF, Carraro, MITA, Perkins si altii.

 

Utilben – furnizor de tractoare Farmtrac in Romania. Vezi oferta completa de modele.

 

 

Utilben va ofera tractoare Farmtrac noi cu posibilitate de achizitionare prin leasing sau rate.