Finisor asfalt bomag bf223c

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:BOMAG
Model:BF 223 C
An:2008
Nr. Referinta:#001966
Ore:160 h
Putere:50 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

 
FINISOR ASFALT  BOMAG BF223C Sistem de curatire Incalzire electrica Ajustare inaltime hidraulica Latime finisor 1,4 - 2,6m Largime lucru 2,6 - 4 m
Vinzare: FINISOR ASFALT BOMAG BF223C
Pret: [v]

Parerea noastra despre finisorul de asfalt BOMAG BF 223 C

Constructorul german are o cota de piata in continua crestere pe segmentul 17-20 de tone, iar aceasta noua generatie de finisoare reconfirma aceasta pozitie. Disponibile în varianta cu pneuri, foarte usor de manevrat sau in varianta cu senile, cu putere mare de tractiune. Ventilatorul actionat hidraulic isi adapteaza automat puterea de racire in functie de necesitate.

In cele trei circuite de lucru, pompele regleaza debitul de ulei in functie de puterea necesara. Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, lucru ce se reflecta în grinzile de inalta performanta, Bomag este un lider incontestabil in ceea ce priveste tehnologiile de compactare.

Confortul, ergonomia si usurinta in manevrare au fost unele dintre punctele unde inginerii Bomag si-au concentrat cel mai mult atentia atunci cand au proiectat noua generatie de finisoare. Platforma de operare este echipata cu sistemul patentat BOMAG SIDEVIEW, astfel ca scaunul si consola de operare formeaza o singura unitate, ce poate fi ajustata conform preferintelor operatorului. Spre deosebire de alte finisoare, in acest caz plafonul protejeaza intotdeauna operatorul de conditiile meteorologice.

De asemenea, atunci cand sunt descarcate camioanele, sistemul SIDEVIEW ofera o vizibilitate foarte buna si permite contactul vizual cu soferul camionului, pentru a preveni eventualele erori de coordonare.

UTILBEN vinde finisoare de asfalt Bomag second hand si noi cu plata integrala sau leasing.

Alte marci de finisoare asfalt

Vogele Demag Bomag Abg titan Dynapac
Bitelli Volvo Antec

Alte finisoare asfalt BOMAG

Bf 800 cBf 300Bf 300cBf 223c