Instaltie de foraj vertical puturi apa foraje geotermale utilaj second hand 250m 52.900 euro

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Frast
Model:MD XL
An:1998
Nr. Referinta:#003105
Ore:10 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

INSTALTIE DE FORAJ Marca: Frast MD XL Domeniu: Foraje Puturi Apa, Foraje Geotermale An Fabricatie: 1998 Foraj adâncime de până la 250m Sasiu Autopurtat Senile de Cauciuc Motor Deutz 6 cilindri turbo diesel cu 100 KW Greutate 6.5 tone, lăţimea de 1,6 m, putere e de  tragere 5 ton, presiune 4 tone, extinderea catarg, Troliu hidraulic cu 1,8 tone de puterea de a trage , Hydr Mastverstellung, Hidraulice de sprijin, de direcţie rabatabil, Pompa de 1000 l / min la 8 bar , Hydr Abfangklemme şi legătura hidraulice Hidraulice  tijă care se deschid, KDK cu transmisie de viteză 4, pliere hidraulice, şi lateral mobile, cuplul 7000NM, Cu documentaţia manuală şi tehnică, Drive: Deutz 6 cilindri turbo diesel cu 100 KW Hammer Atlas Copco cu burghie 5, Compresor  Atlas Copco cu 16 bar / 19.5 cm3 / min, (şurub Nou) Stare buna de functionare . Pret: [pret] *nu include transport   

Parerea noastra despre instalatia de foraj Frast MD XL

Instalatiile de foraj Fraste s-au facut cunoscute in toata lumea datorita calitatii si puterii pe care le detin.
Optiunea de comanda radio, de la distanta este disponibila pentru toate instalatiile de forat Fraste, ceea ce permite operatorului sa se pozitioneze în cadrul aplicatiei astfel încat sa aiba cea mai buna vizibilitate. Fraste dispune de patentul propriu pentru încarcatorul automat de prajini, ceea ce aduce un maximum de randament în executie.

Acesta, combinat cu mandrina de pe capul rotativ, poate reduce in mod deosebit timpul de executie a unui foraj de mare adancime ?i, de asemenea, permite lucrul cu un singur operator din moment ce interventia fizica a operatorului este exclusa.

Capetele rotative produse de Fraste au un numar mare de viteze ?i cupluri care pot fi reglate discret sau continuu, permitand astfel lucrul în studii geotehnice sau de esantionare ca si executia de puturi de mare adancime cu aceeasi masina. Incarcarea prajinilor se face prin deplasarea lateral a capului rotativ sau prin rotirea în fata la 90 de grade a mandrinei.

Cuplurile foarte mari ale instalatiilor de forat Fraste permit diametre mari de foraj, iar pompele de noroi de debite mari permit evacuarea rapida a detritusului obtinut în forare. Masinile pot fi utilate cu doua capete rotative pe mast, facilitand astfel lucrul tubat la mari adancimi f?r? a utiliza noroi bentonitic ?i folosind aerul comprimat furnizat de compresoarele instalate pe utilaj. Pentru a extrage tubulatura se folosesc menghine cu cilindri de extractive, iar desfacerea prajinilor sau a tubulaturii se face cu ajutorul unui cilindru de desfacere de pe una din menghine. Pentru studii geotehnice echipamentele pot fi instalate pe camionete, senile autobatante sau pe camioane, in functie de dimensiunile lor.

UTILBEN vinde instalatii de foraj Fraste second hand si noi cu plata integrala sau leasing.