Compresoarele mobile MOBILAIR cu debite de aer de la 2 la 5,6 m³/min asigură disponibilitate maximă chiar şi la temperaturi coborâte: sistemul Anti-Frost (anti-îngheţ) patentat de KAESER reglează automat temperatura de funcţionare în funcţie de temperatura mediului ambiant. Prin urmare acest sistem este deosebit de util în perioadele din an cu temperatură ambiantă scăzută. Împreună cu ungătorul opţional pentru scule, acesta nu doar că previne îngheţarea sculelor pneumatice ci şi măreşte disponibilitatea şi durata de viaţă a acestora.

 

 

Serii: MOBILAIR M 20 ÷ M 57

Debit: 2,0 ÷ 5,6 m³/min (71 ÷ 200 cfm)

Presiune: 7 bar (100 psi)

 

Carcasă realizată din polietilenă sinterizată prin centrifugare, cu pereţi dubli de insonorizare asigură protecţia echipamentului şi este rezistentă la coroziune şi zgârieturi. Modelele de motocompresoare M 20, M 27, M 31, M 43 şi M 50 sunt disponibile cu carcasă insonorizantă din metal sau opţional din PE (polietilenă) care, la rândul ei, poate fi furnizată într-o culoare la alegere.

 

Combinaţia perfectă pentru economie de energie: motor Kubota şi bloc de compresie KAESER

 

Compresoarele mobile sunt dotate cu un bloc de compresie SIGMA Profile special proiectat pentru economie de energie, bloc care este antrenat direct de un motor Kubota diesel răcit cu apă.

Transmisia directă elimină pierderile prin transmisie asociate altor sisteme, asigurând astfel mai mult aer cu mai puţin combustibil consumat.

 

Filtre de aer separate pentru motor şi pentru compresor. Filtrele de aer sunt special dimensionate pentru debitul de aer necesar asigurând astfel funcţionarea fiabilă a sistemului.

Uşor de operat

 

Operare simplă prin intermediul pictogramelor sugestive şi a unui singur buton de pornire cu funcţie de pre-încălzire. Echipamentul este de-asemenea prevăzut cu funcţie de monitorizare şi oprire automată, iar un manometru şi un termometru de distanţă permit citirea rapidă a informaţiilor.