Macarale noi LOCATELLI

 

Locatelli Crane S.R.L. este o companie italiana cu istoric indelungat in producerea de macarale telescopice hidraulice. Este specializata in producerea de macarale pentru teren accidentat cu capacitate cuprinsa intre 12.5 si 80 tone, precum si macarale urbane cu capacitate de 20 tone, cu o mare varietate de optiuni pentru diferite aplicatii.

 

Succesul macaralelor Locatelli sta in fiabilitate, nivel mare de performanta si cost redus de mentenanta datorat componentelor de calitate, fara compromis in constructie si experienta indelungata in manufactura specializata.

 

Locatelli ofera servicii excelente de service si consultanta pentru fiecare macara vanduta. Asistenti tehnici specializati vin in sprijinul clientului pentru a gasi modelul de macara cel mai potrivit fata de nevoile aplicatiei si pentru a realiza mentenanta corecta a fiecarui utilaj.

 

Macaralele Locatelii sunt proiectate, construite si testate folosind cele mai avansate tehnologii si in concordanta cu parametrii constructivi globali. Utilajele satisfact nevoile clientilor prin solutii personalizare.

 

Utilben va ofera macarale Locatelli prin Tecnotrades.

Compania TECNOTRADES a fost fondată în anul 1959, rețeaua sa de vânzării extinzându-se constant pe mai multe continente. Compania asigură servicii de întreținere și reparații, prin propriul departament de service, atât pentru macaralele noi cât și pentru macaralele uzate, pentru perioada de garanție cât și post-garanție.

 

Vezi oferta completa de modele.

 

 

 

Utilben va ofera macarale Locatelli noi cu posibilitate de achizitionare prin leasing sau rate.