Midi excavator jcb 8085 zts second

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:JCB
Model:8085
An:2011
Nr. Referinta:#074238
Ore:2600 h
Putere:60 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Midi Excavator JCB 8085 ZTS:

Greutate de lucru 8,5 t
Producător motor Isuzu
Putere motor 45 kW / 60 CP
Lăţimea sabotului de şenilă 450 mm
Capacitate Cilindrica 2,20 l
Număr de rotaţii la cuplu maxim 1600 min-1
Întindere orizontală 6,83 m
Adâncime de dragare 4,22 m
Forţă de rupere 36 kN
Zero tail swing design  - capacitate de intoarcere in spatii reduse
(AMS) Advanced Management System
Servo controls
Auto return to idle - revenire la pozitia initiala
Flow-on-demand hydraulic system - putere hidraulica variabila in functie de sarcina
Vizibilitate la  360°
_

DOTARI Midi Excavator JCB 8085 ZTS:

Brat standard
Cupa excavare
Cupla rapida Lehnhoff MS08
Instalatie hidraulica pt picon
Instalatie hidraulica rotativa
Lama Buldozer
Cabina inchisa
Incalzire cabina
Sistem automat de gresare
Senile de cauciuc Bridgestone  450mm 60% bune
_

AVANTAJE:

Midiexcavatorul JCB 8085 ZTS este unul din cele mai eficiente midi excavatoare.
Este o combinatie impresionanta de forta si economie de convustibiland
Face parte din filozofia JCB’s Efficient Design si Tehnologia EcoDig
(AMS) Advanced Management System 3 tipuri de sapare
Beneficiezi de toata forta de sapare atunci cand este nevoie
Auto return to idle - revenire la pozitia initiala
Flow-on-demand hydraulic system - putere hidraulica variabila in functie de sarcina
La intoarcere nu depaseste latimea senilelor
Poate lucra in locuri inguste
Vizibilitate  360°
Midiexcavatorul JCB 8085 ZTS a fost construit pentru productivitate.

Parerea noastra despre excavatorul pe senile JCB 8085

JCB-o marca de succes in lumea utilajelor de constructii

Cea de a treia marca de echipamente de constructii din lume ca marime, cu 22 de fabrici aflate pe patru continente, 11 in Marea Britanie, 6 in India si altele in Brazilia, Statele Unite ale Americii, China si Germania, JCB are peste 10.000 de angajati in intreaga lume.

Compania este una privata, infiintata in 1945 de catre Joseph Cyril Bamford, fiind detinuta de familia Bamford, presedintele acesteia fiind Sir Anthony Bamford, aflat la conducere inca din 1975. JCB este numarul unu mondial in productia de buldoexcavatoare si stivuitoare telescopice. Marca de excavatoare JCB este una dintre cele mai cunoscute si apreciate pe piata.

In ultimii ani, investitiile companiei au inclus 40 milioane lire sterline in fabrica de „piese grele“ a JCB din Uttoxeter, Staffordshire dar si 36 de milioane de lire pentru extinderea fabricii din New Delhi, India, care este acum cea mai mare fabrica de buldoexcavatoare din lume. Alti 40 milioane de lire s-au dus in ultimii ani pentru proiectare, dezvoltare si productia unei game complet noua de 17 mini-incarcatoare si incarcatoare compacte pe senile, la sediul sau din America de Nord aflat in Savannah, Georgia.
Excavatoare pe senile JCB
Una dintre cele mai mari investitii din istoria companiei a fost dezvoltarea motorului T4 JCB Ecomax. Aproximativ 80 milioane au fost cheltuite pentru cercetarea si dezvoltarea unui nou sistem de combustie pentru ultima generatie de motoare JCB Dieselmax, care s-a concretizat in inovarea unei solutii industriale, eliminand post-tratamentul in evacuare. In luna decembrie 2011 JCB anunta intentia de a investi 31 de milioane de lire pe o perioada de trei ani pentru a dezvolta noi tehnologii destinate motoarelor pentru gama de utilaje ce urmeaza a fi produsa incepand cu 2015. JCB produce mai mult de 300 de utilaje diferite, precum buldoexcavatoare, stivuitoare telescopice de tip „loadall“, excavatoare pe senile si pe roti, camioane articulate, motostivuitoare pentru suprafete grele, mini-excavatoare, incarcatoare frontale si echipamente de compactare JCB Vibromax. Pentru piata agricola, compania produce o gama de stivuitoare telescopice si tractorul Fastrac iar pentru sectorul industriala exista stivuitorul Teletruk. Compania a castigat peste 50 de premii pentru excelenta in inginerie, export, design, marketing, management si pentru protectia mediului. Printre acestea se numara 27 de premii ale Reginei pentru Tehnologie si performante la export.

Excavatorul pe senile JCB JS360 este un produs complet nou oferit de JCB, ce se incadreaza in clasa intre 33 si 40 tone, avand o greutate operationala de 36 tone. Motorul indeplineste normele de poluare Tier III, avand performante crescute, zgomotul redus semnificativ si un consum scazut de combustibil. Acesta din urma este un aspect deosebit de important in contextul actual al economiei.

Sistemul hidraulic si puterea motorului sunt controlate de Sistemul de Management Avansat (AMS) al companiei JCB. Acest fapt duce la protejarea acestui sistem si, implicit, a pompei hidraulice impotriva uzurii precum si la reducerea consumului de combustibil. Unitatea este de asemenea echipata si cu un sistem de filtrare a uleiului, curatand uleiul necesar actionarii sistemului hidraulic.
De o importanta deosebita este si confortul operatorului, cabina fiind echipata in mare parte cu geamuri ce asigura un grad foarte ridicat de vizibilitate.
Toate informatiile necesare operatorului, cum ar fi nivelul uleiului sau al combustibilului sunt afisate la bordul masinii, fara a fi necesara interventia operatorului sub capota echipamentului pentru a le verifica periodic.

Utilben va recomanda achizitionarea a orice tip de excavator JCB pe senile second hand sau nou cu plata integrala sau in leasing .