Motostivuitor de vanzare linde h25

9,700 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Linde
Model:H25
An:2008
Nr. Referinta:#092761
Ore:12470 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Motostivuitor DE VANZARE Linde H25

Capacitate ridicare     2500 kg Inaltime ridicare        4000 mm Inaltime utilaj            2630 mm Lungime furci            1200 mm
Specificatii Tehnice Motostivuitor DE VANZARE Linde H25 Alimentare GPL
Motor VW Catarg Duplex Instalatie hidraulica suplimentara (al 3 lea ventil)
Translatie laterala a furcilor (Sideshift) Cabina deschisa
Lumini de lucru Anvelope Solid NOI
Nu se livreaza cu butelie!
Observatii
Nu include butelie!
Verificat! Gata de pus la lucru!
 

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H25

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.