Motostivuitor diesel still rx70-30 second hand

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Still
Model:
An:2009
Nr. Referinta:#052578
Ore:995 h
Putere:60 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice


Marca: Still
Model: RX70-30

Specificatii Tehnice Motostuvuitor Diesel Still RX70-30
Capacitate maxima de ridicare 3.000 kg
Înaltime maxima de ridicare 4.780 mm
Ridicare libera 1.600 mm
Inaltimes drumului 2.280 mm
Pilon de ridicare Triplex
Producător motor VW
Tip de motor CBHA
Putere motor 44 kW
Greutate netă 4,2 t
Rază de bracaj 2,387 m
Capacitate maximă de căţărare 24/23 %
Vanzari Motostivuitoare Diesel Still RX70-30


PRET 18900 EuroParerea noastra despre motostivuitorul Still

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.