Motostivuitor linde h 16 gpl second hand impecabil

8,000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Linde
Model:H 16
An:2002
Nr. Referinta:#066276
Ore:7670 h
Putere:35 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare:  1600 kg
Inaltime ridicare:      5450 mm
Inaltime utilaj:           2500 mm
Lungime furci:          1200 mm  
 
SPECIFICATII Motostivuitor Linde H 16:
4 roti
Alimentare GPL
Motor VW
Putere motor 35CP /26kW
Catarg Triplex cu ridicare libera
Instalatie hidraulica suplimentara (3 ventil)
Translatie laterala a furcilor (Sideshift)
Cabina deschisa
Lumini de lucru
Anvelope solide NOI!
 
Reconditionat!
Gata de pus la lucru!

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H 16

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.