Motostivuitor linde h 25 d diesel second hand

10,500 €

Preț total + transport inclus: 10,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H 25 D
An:2007
Nr. Referinta:#063167
Ore:10550 h
Putere:44 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare: 2500 kg
Inaltime ridicare: 3705 mm
Inaltime utilaj: 2460 mm
Lungime furci: 1200 mm
SPECIFICATII Motostivuitor LINDE H 25 D:
4 roti
Alimentare Diesel
Motor VW
Putere motor: 33 kW / 44 CP
Transmisie hidrostatica
Catarg Duplex
Instalatie hidraulica suplimentara (3 ventil)
Translatie laterala a furcilor (Sideshift)
Cabina semi-deschisa
Lumini de lucru
Anvelope solid
Reconditionat!
Gata de pus la lucru!

 

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H 25 D

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.