Motostivuitor linde h 40 gpl de vanzare

Leasing cu rate de 602.33 €

*pret: 22,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Linde
Model:H40T
An:2011
Nr. Referinta:#066150
Ore:9700 h
Putere:73 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare:  4000 kg
Inaltime ridicare:      5400 mm
Furci:                        1200 mm
SPECIFICATII Motostivuitor LINDE H 40:
4 roti
Alimentare GPL
Putere motor 73 CP
Motor VW
2 circuite hidraulice suplimentare
Translatie laterala a furcilor (side-shift)
Anvelope super-elastic
Lumini de lucru
Oglinzi
Viteza maxima 20 km/h
Scaun pneumatic operator
2 Pedale

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H40T

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.