Motostivuitor linde h 50 diesel de vanzare

19,000 €

Preț total + transport inclus: 19,000 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H50D
An:2005
Nr. Referinta:#066112
Ore:12650 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare: 5000 kg
Inaltime ridicare:      5300 mm
Inaltime utilaj:          2680 mm
Furci:                        1500 mm
 
SPECIFICATII Motostivuitor LINDE H 50:
4 roti
Alimentare Diesel
Motor VW
4 cilindri
Instalatie hidraulica suplimentara (al 3 lea ventil)
Translatie laterala a furcilor (side-shift)
Catarg Triplex cu ridicare libera
Cabina semi-deschisa
Lumini de lucru
 
Utilajul va fi livrat reconditionat si gata de pus la lucru!

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H50D

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.