Motostivuitor linde h 80d de vanzare

32,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Linde
Model:H80D-900
An:2006
Nr. Referinta:#072877
Ore:11450 h
Putere:101 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Motostivuitor Linde H 80D: Capacitate ridicare:  8000 kg Inaltime ridicare:      5600 mm Lungime furci:          2400 mm   Greutate 13880 Kg 4 roti Alimentare Diesel Producător motor Deutz Tip de motor BF6M1012E Anvelope standard L6 Putere motor 76 kW / 101 CP Tip de transmisie HY   DOTARI Motostivuitor Linde H 80D: Furci Cabina inchisa cu incalzire Lumini de lucru Sistem central de gresare Sistem hidraulic de pozitionare a furcilor Translatie laterala a furcilor (Side-shift) Anvelope solide super elastice in stare foarte buna Girofar  

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H80D-900

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.