Motostivuitor linde h20 gpl de vanzare

8,000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Linde
Model:H20T
An:2005
Nr. Referinta:#066287
Ore:8750 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare   2000 kg
Inaltime ridicare      3250 mm
Inaltime utilaj           2150 mm
Lungime furci          1000 mm
 
SPECIFICATII Motostivuitor Linde H20:
Propulsie GPL 4 cilindri
Catarg Duplex
Motor VW
Instalatie hidraulica suplimentara (al 4 lea ventil)
Miscare laterala a furcilor (Sideshift)
Cabina deschisa
Lumini de lucru
Anvelope solide NOI!
 
Utilaj gata de pus la lucru!

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H20T

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.