Motostivuitor linde h25 gpl second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H25
An:2003
Nr. Referinta:#067576
Ore:6380 h
Putere:47 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare: 2500 kg
Inaltime ridicare:     4700 mm
Inaltime utilaj:         2270 mm
Lungime furci:        1200 mm    
 
SPECIFICATII Motostivuitor Linde H25:
4 roti
Motor VW
Putere 34kW / 47CP
Alimentare GPL
Catarg Triplex cu ridicare libera
Instalatie hidraulica suplimentara (al 3-lea ventil)
Cabina inchisa
Incalzire cabina
Lumini de lucru
Anvelope Solid
Reconditionat!
Verificat!
Stare buna de functionare!
 
Nu include butelie!
 
 
 

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H25

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.