Motostivuitor linde h30 diesel second hand impecabil

13,500 €

Preț total + transport inclus: 13,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H30
An:2004
Nr. Referinta:#066187
Ore:8700 h
Putere:47 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare:   3000 kg 
Inaltime ridicare:        3005 mm
Inaltime utilaj:            2350 mm
Lungime furci:           1200 mm  
 
SPECIFICATII Motostivuitor Linde H30:
4 roti
Alimentare Diesel
Motor VW
4 cilindri
Transmisie hidrostatica
Catarg Duplex
Instalatie hidraulica suplimentara (3 ventil)
Translatie laterala a furcilor (Sideshift)
Cabina semi-deschisa
Lumini de lucru
Anvelope solid foarte bune
 
Reconditionat!
Gata de pus la lucru!

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H30

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.