Motostivuitor linde h30d diesel second hand

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H30D
An:2003
Nr. Referinta:#008119
Ore:8980 h
Putere:47 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

  Motostivuitor Linde H30D Diesel Second Hand
Marca: Linde.
Model: H30D.
An: [a]
Ore: [o]
Putere: [pu]
Greutate: [g]
Capacitate ridicare:  3000 kg
Inaltime ridicare       3150 mm
Furci                      1600 mm
Inaltime utilaj           2248 mm
Alimentare Diesel
Motor Perkins
4 cilindri
Anvelope Superelastik
Vanzare: Motostivuitor Linde H30D Diesel Second Hand
Pret: [v]
 

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H30D

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.