Motostivuitor linde h35t gpl second hand

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 13,500 €

Preț total + transport inclus: 13,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H35T
An:2010
Nr. Referinta:#066124
Ore:7230 h
Putere:50 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare:   3500 kg
Inaltime ridicare:        3320 mm 
Inaltime utilaj:            2360 mm
Furci:                          1500 mm
 
SPECIFICATII Motostivuitor Linde H35T:
4 roti
Greutate 4200 Kg
Alimentare GPL
Motor VW
Putere motor 50 CP
Transmisie hidrostatica
Grad de inclinare catarg fata / spate: 5° / 8°
DOTARI Motostivuitor Linde H35T:
Furci
Cabina semi-deschisa (parbriz fata)
Catarg Duplex (2W332)
Lumini de lucru
Anvelope solid (4 x SE) - 40-60% bune

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H35T

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.