Motostivuitor linde h70t gpl second

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H70T
An:2001
Nr. Referinta:#074748
Ore:3120 h
Putere:48 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Motostivuitor Linde H70T: Capacitate ridicare: 7000 kg Inaltime ridicare:     6100 mm Inaltime utilaj:          3040 mm Lungime furci:         1200 mm _ 4 roti Alimentare GPL Motor Perkins 4 cilindri Putere 55 kW/ 48 CP. Transmisie hidrostatica Catarg Triplex cu ridicare libera Distribuitor cu 4 instalatii hidraulice Translatie laterela a furcilor (Sideshift) Cabina semideschisa Lumini de lucru Anvelope Solid _ Observatii: Nu include butelie! Utilajul va fi livrat reconditionat, verificat, gata de pus la lucru Poza atasata este cu scop de prezentare 
 

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H70T

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.