Motostivuitoare linde h30 d/393 second hand

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H 30 D/393
An:2004
Nr. Referinta:#002807
Ore:10900 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

MOTOSTIVUITOR DIESEL LINDE H30 D/393   3 tone  MOTOSTIVUITOR DIESEL LINDE H30 D/393 3 tone de vanzare motostivuitoare second hand Marca: LINDE Model: H 30 D/393 An 2004 Ore: [o] Convustibil: Diesel Capacitate / kg: 3000 Centru de încărcare / mm: 500 Înălţime / mm: 3050 mm Înălţime / mm: 2264 Inaltime / mm: 150 Palletforks / mm: 1150 Fork Lungime / mm: 1000 Status: gata, fără a UVV Dotari Standar * Design compact si modern * Sasiu monobloc, catarg standard cu o buna vizibilitate * Cilindrii de inclinare ai catargului sunt montati deasupra ramei cabinei, pentru o creste capacitatea reziduala la inaltimi mari de ridicare; rama de protectie cabina * Maneta centrala (unica) de comanda, sistem pedale dublu fara comutator de sens pentru schimbarea directiei de deplasare, scaun ergonomic multipozitional * Indicator de bord combinat, motor diesel sau GPL, producator Volkswagen-Audi * Transmisia hidrostatica Linde care elimina franele clasice, motoreductorul si elementele mecanice Extras: Sistem hidraulic, ISeitenschieber, Anvelope Superelastic, faţă şi lumina neagra din spate, cabină, incalzitor, lumini 2 de lucru, 1 lămpile de mers înapoi, Filru de particule sistem de filtrare Pret: [v]  

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H 30 D/393

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.