Motostivuitor second hand linde h20

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H20
An:2006
Nr. Referinta:#094010
Ore:10440 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Motostivuitor Second Hand Linde H20
 
Capacitate ridicare     2000 kg Inaltime ridicare        3150 mm Inaltime utilaj            2300 mm Lungime furci            1200 mm
Specificatii Tehnice Motostivuitor Second Hand Linde H20  Alimentare Diesel
Motor VW Catarg Duplex
Instalatie hidraulica suplimentara (al 4 lea ventil) Translatie laterala a furcilor (Side-shift)
Cabina Semi-deschisa
Lumini de lucru Anvelope Solid NOI

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H20

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.