Motostivuitor second hand linde h30

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Linde
Model:H30
An:2005
Nr. Referinta:#093626
Ore:11120 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Motostivuitor Second Hand Linde H30
Capacitate ridicare     3000 kg Inaltime ridicare        4150 mm Inaltime utilaj            2800 mm Lungime furci            1100 mm
Specificatii Tehnice Motostivuitor Second Hand Linde H30 Alimentare Diesel
Motor VW Catarg Duplex
Instalatie hidraulica suplimentara (al 3 lea ventil) Translatie laterala a furcilor (Side-shift)
Cabina inchisa
Incalzire
Lumini de lucru Anvelope Solid NOI
 

Parerea noastra despre motostivuitorul Linde H30

Producatorul de motostivuitoare Linde ofera o gama larga de solutii de manipulare a materialelor si are peste 130 de ani de experienta in acest domeniu.

Utilben considera ca gama de motostivuitoare Linde este printre cea mai fiabila si eficienta gama de echipamente de manipulare , fiind de altfel si una dintre cele mai populare si intalnite marci in domeniul acesta. Linde face parte din grupul Kion avand o prezenta foarte puternica la nivel global. Cu o tehnologie de fabricatie si de pionier, au jucat un rol esential in evolutia timpurie a motostivuitoarelor.

Linde ofera stivuitoare cu tehnologii avansate si echipamente grele pentru o gama larga de aplicatii. Motostivuitoarele Linde se disting prin tehnologia lor inovatoare industriala, asigurand increderea clientilor . Gestionarea eficienta a energiei si a costurilor reduse de exploatare le permit sa ajunga la un nivel de pana la 40% economii in comparatie cu alte marci. Motostivuitoarele Linde, credibile si eficiente ,sunt in concordanta cu varietatea larga si de inalta calitate a serviciilor complementare, care sunt disponibile pentru clienti.

Utilben va recomanda achizitionarea de motostivuitoare Linde , deoarece va poate oferi atat calitate ,cat si un pret avantajos.