Motostivuitor still r70-20 second hand 1988

100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Still
Model:R70-20
An:1988
Nr. Referinta:#003176
Ore:10 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

MOTOSTIVUITOR Still R70-20 Marca    Still R70-20 Anul înregistrării    1988 Ore de utilizare    10000 h Tip putere    Diesel Capacitate maxima de ridicare    2.000 kg Înaltime maxima de ridicare    4.000 mm Pilon de ridicare    Duplex Vagon furca    Uneltitor lateral Cabină    Protectie deasupra Tipul anvelopelor    Perna Nr. de volane    2 Numar de roti directie    2 Calitate cauciucuri fata    50 % Condiţia anvelopelor anterioare    50 % Service la zi Verificat complet si revopsit Stare perfecta de functionare Locatie Anglia
Vinzare: MOTOSTIVUITOR Still R70-20 second hand 1988
Pret: [v]

Parerea noastra despre motostivuitorul Still R70-20

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.