Motostivuitor still rx 70-16 de vanzare

Leasing cu rate de 384.85 €

*pret: 9,800 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Still
Model:RX 70-16
An:2010
Nr. Referinta:#094379
Ore:5270 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Motostivuitor Still RX 70-16 De Vanzare
 
Capacitate ridicare     1600 kg Inaltime ridicare        4650 mm Inaltime utilaj            2080 mm Lungime furci            1200 mm
Specificatii Tehnice Motostivuitor Still RX 70-16 De Vanzare Alimentare GPL
Motor VW Catarg Triplex cu ridicare libera Instalatie hidraulica suplimentara (al 3 lea ventil)
Translatie laterala a furcilor (Sideshift)
Cabina deschisa
Lumini de lucru Anvelope Solide NOI
Observatii
Nu include butelie!
Verificat! Gata de pus la lucru!

Parerea noastra despre motostivuitorul Still RX 70-16

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.